Til Bryne for å møte Jærens superlag

En hektisk måned med fotball ligger dekket og klart, allerede onsdag er det ny kamp. Denne gangen er det en tøff oppgave borte mot Bryne!

Målrik sesonginnledning

Bryne har startet sesongen godkjent og står med 5 poeng etter 4 kamper. Laget til Kevin Knappen kunne hatt enda flere poeng, spesielt borte mot Ranheim presset laget voldsomt for en utligning, men vertene holdt unna. Også hjemme mot Start presset Bryne på slutten av kampen, men oppgjøret endte med 2-2 etter at Bryne hadde utlignet to ganger. Før begge de kampene ble Kongsvinger slått 2-1 hjemme på Jæren, der kom seiersmålet langt på overtid. I helgen ble det 2-2 mot Sogndal på Fosshaugane Campus. Sogndal ledet 2-0 til pause, men Bryne kom sterkt tilbake etter hvilen.

Foreløpig plasserer det Bryne på en 10. plass, det er plassen bedre enn Jærbuene endte på etter fullført sesong i 2022.

Noen endringer siden i fjor

Bryne gjorde noen endringer i troppen i vinter. Av de mer kjente rekrutteringene så finner man Landu-Landu (Sandnes Ulf), Saunes (Hødd), Diaw (Aalesund - Lån) og Stensrud (Odd - Lån). I tillegg har den Færøyske unggutten Mneney vist seg frem, mens det var knyttet forventninger til keeper Cajtoft som kom fra Norrby i Superettan. Dessverre så ble han skadet før sesongstart og er ute en lengre periode.

Av spillere som er borte fra i fjor er det spesielt kaptein Romslo og mangeårig Bryne-spiller Langeland som merkes. Begge trappet ned fotball-karrieren etter forrige sesong.

Sterk start

FFK har startet sesongen sterkt og står med 8 poeng etter 4 kamper. Noe mot normalt er det blitt full pott på bortebane, mens det hjemme på Stadion har blitt poengdeling i begge kampene. Søndag ble det 0-0 mot Sandnes Ulf, en kamp med sjanser til begge lag og ikke minst en grov dommertabbe som dessverre frarøvet FFK ledelsen i 1. omgang. Dermed endte det målløst.

Det er ventet få endringer i troppen som skal opp mot Bryne på onsdag. Hendriksson, Aukland og Williams er ikke klare for spill helt enda.

Kampstart på Bryne stadion onsdag 3. mai er klokka 18:00.
Kampen ser du på Fredriksstad Blad (Direktesport.no) eller TV2 Play!