Thomas Drage klar for FFK

Thomas Drage har signert avtale med FFK og er på trening fredag med resten av laget.

Landslagsdebut i 2012
Thomas Drage debuterte i Eliteserien med Per-Mathias Høgmo som hovedtrener allerede i 2010 for Tromsø. Han brukte 2010-sesongen på å spille seg varm i trøya og fra 2011 til og med sommeren 2015 var han en viktig brikke for Tromsø før han tok turen videre til Sogndal.

Thomas har tilsammen over 200 kamper på de to øverste nivåene i Norsk og Svensk fotball, og i tillegg har han landskamper fra G16 og hele veien opp til a-landslaget hvor han fikk debuten i 2012. 

Etter å ha spilt høstsesongen 2015 i Sogndal gikk ferden videre til Sverige hvor han spilte for Varberg i Superettan på våren og Falkenberg i Allsvenskan på høsten. 
Etter et vellykket opphold i Falkenberg ble kantspilleren hentet tilbake til Nord-Norge av Bodø/Glimt og der spilte han frem til kontrakten gikk ut ved nyttår. 

I vinter har Thomas vært på jakt etter ny klubb og lander nå i Fredrikstad. 

- Jeg er fornøyd med å være på plass i Fredrikstad, ser frem mot å bidra til å vinne kamper og rykke opp. Forteller Thomas Drage.

Erfaren og klok spiller
Thomas har signert en avtale med FFK i første omgang frem til sommeren, og er på plass på trening fra og med fredag, han er også tiltenkt å være en del av troppen mot Bærum på lørdag. 

- Thomas er en erfaren og fotballklok spiller som er dyktig relasjonelt. Han var en viktig brikke i Tromsø sin suksess periode fra 2009-1012. Etter å ha vært endel skadet i fjor er vi nå glade for at han ønsker om å bli endel av FFK. På et treningsopphold her i vinter gjorde han et godt inntrykk. 
Thomas blir en flott tilvekst til vår allerede spennende tropp men vil komme til å trenge litt tid for å bygge seg opp.
Avslutter Per-Mathias.

Annonse fra Obos-ligaen: