Teamet er klart for oppstart mandag!

Det sportslige apparatet har ikke ligget på latsiden i julen og er godt i gang med detaljplanleggingen før hele troppen samles på mandag.

Mandag 6. januar samles a-laget for første fellesøkt for sesongen. Det sportslige apparatet har jobbet iherdig gjennom julen og ser frem til å gå igang på feltet. 
- Det blir godt å komme igang. Klæboe har kommet inn med mye energi og gode tanker, vi har jobbet gjennom desember med planleggingen for oppstarten og oppkjøringen, vi ser frem til å møte spillerne og resten av apparatet igjen på mandag. Forteller Bjørn Johansen.

Høgmo gleder seg til ny sesong
Sportslig leder Per-Mathias Høgmo har videreført sin avtale med klubben og gleder seg til en ny sesong på Stadion. 
- Vi har et sterkt fokus på hvordan vi kan utvikle spillerne og spillet i 2020, hver eneste dag skal utgjøre en forskjell. Dette har alle i FFK et ansvar for, både ledere og spillere. Vi gleder oss til å komme igang på feltet! Sier Per-Mathias.

Daglig leder Joacim Heier er glad for at apparatet og troppen er tidlig på plass, og ikke minst at Per-Mathias fortsetter i sin rolle.
- Per-Mathias tilfører klubben en stor kompetanse og erfaring. Sammen med et dyktig apparat rundt laget gir det et godt utgangspunkt for å utvikle både lag og spillere. Vi har en fin inngang til denne sesongen, nå er det beinhard jobbing hver eneste dag fra alle og enhver som gjelder! Oppsummerer Joacim Heier. 
 

Kjøp SESONGKORT!
Sesongkortsalget er en svært viktig del av grunnlaget for sesongen. Alle som kjøper sesongkort bidrar til å legge en bedre ramme for spillerstall, trenerteam og øvrige ressurser i klubben kan bli best mulig - TUSEN TAKK FOR AT DU ER MED PÅ LAGET!

Plassen din er reservert
De som hadde sesongkort i 2019 har forkjøpsrett på sin plass til og med 31. januar 2020. 
Når du går inn på FFK Appen eller logger inn på din bruker på web, så skal din plass være klar for deg å kjøpe, raskt og enkelt. 

KJØP SESONGKORT HER!

Dersom du ønsker hjelp til kjøp av sesongkort, FFK Appen eller annet så er du hjertelig velkommen til oss i administrasjonen på Stadion.

FFK Appen / WEB
FFK appen finner du på App Store eller Google Play - Søk etter "FFK". Den er helt GRATIS å laste ned.

Du kan også kjøpe sesongkort via web, klikk deg inn her: KJØP SESONGKORT HER!

Plastkort
Vi ønsker at så mange som mulig gjør seg kjent med FFK Appen og benytter den. Det er enklere og raskere både for deg og klubben. 
Dersom du ikke har smarttelefon eller av andre årsaker veldig gjerne ønsker et plastkort også i 2020, så kan du bestille det. Det vil være et lite produksjonsgebyr på 50,- pr. kort som betales ved henting. 

Dersom du ønsker plastkort tar du kontakt med oss via [email protected], eller kommer innom administrasjonen på Stadion på virkedager.

Utsalgsteder
Billetter selges også på Aristokraten. Se åpningstider på Aristokraten sin Facebook-side.
Her kan du også finne en rekke supportartikler for store og små!

Sesongkort selges også hos FFK. Kom innom Fredrikstad Stadion på virkedager mellom 08:00 og 16:00.

Priser
Det er mye å spare på sesongkort kontra å kjøpe enkeltbillett til hver kamp, med sesongkort gå glipp av minst tre kamper - og fortsatt spare penger. Prisene i 2020 er identiske med prisene fra 2019.

Priser sesongkort 2020
Ståplass Solid Tribunen 
- Voksen: 800,- 
- Barn/student/honnør: 375,-

Sitteplass Solid Tribunen 
- Voksen: 1300,-
- Barn/student/honnør: 575,-
- Flishaugen: 575,- (Inkludert pølse på alle kamper!)

Sitteplass Europris og Værste Tribunen
- Felt A og E: 1950,-
- Felt B, C, D, N og O: 2250,-
- Felt M og P: 1950,-

- Rullestolplass 575,- 

Administrasjonsgebyr pr kr. 25,- på alle sesongkort

Flishaugen
Flishaugen vil i 2020 være plassert på Solid Tribunen. Hos Flishaugen vil det alltid være voksne til stede og ha et øye med barna. 
Du kan kjøpe billett på hele Solid Tribunen, og under kamp kan du bevege deg til det egne området til Flishaugen.

Sesongkort til Flishaugen kan kjøpes i administrasjonen til FFK ev. ved å sende epost til [email protected] Du kan også kjøpe sesongkort til Flishaugen direkte i FFK Appen.

Slik bruker du FFK Appen!
Slik finner du appen og registrerer deg:


Når du er inne så kjøper du sesongkort slik:


Slik deler du sesongkortet eller enkeltbilletten din:


Slik bruker du billetten(e) din(e) på kamp:


Annonse fra Obos-ligaen: