Takk for kampen!

"Hjemmekampen" ga både engasjement, viktig økonomisk støtte og ikke minst en festkamp på Gamle Stadion - TUSEN TAKK til alle som har bidratt.

FFK - Rosenborg
Hjemmekampen ble sparket igang for to uker siden, siden den gang har privatpersoner og bedrifter kunnet kjøpe billett til en kamp som dessverre ikke skulle spilles. Isteden fikk man muligheten til å stemme frem en FFK-klassiker fra de siste 20 årene, av 1500 stemmer valgte nesten halvparten på FFK - Rosenborg fra august 2005. 

Byen ble som alltid på hjemmekamper pyntet vakkert av Plankehaugen, Thunderstruck og For Fredrikstad runget over anlegget på Nye Fredrikstad Stadion og klokka 19:00 mandag kveld tok FFK avspark mot et stjernespekket Rosenborg. Og for en kamp vi fikk av kaptein Enerly og laget hans! 3-0 til pause og 5-1 til slutt etter scoringer av Enerly, Hoås, Piroja, Kvisvik og Toth. Ikke et mål for mye i en kamp FFK produserte sjanser på løpende bånd!

Viktig økonomisk bidrag
I en svært vanskelig og uoversiktelig situasjon for FFK har Hjemmekampen vært en svært kjærkommen inntekt. Privatpersoner og bedrifter har kjøpt til sammen 2764 billetter, i tillegg gikk Stene Stål Gjenvinning inn som kampsponsor. I sum har dette gitt av 280.000 kroner for FFK!

Bedriftene som har kjøpt billetter er Bricks Beverages, Proweld, Dahles Auto, Byggmester Håkon Hansen, Plankehaugen, Herføl Marina, Værste, K-Rekneskap og Danske Bank.

Før Hjemmekampen
Mandag ettermiddag spilte vi inn en drøy time med FFK-prat. Christian Brevik og Stian Enghaug ledet praten og fikk i tur og orden inn Joacim Heier, Bjørn Johansen og Henrik Kjelsrud Johansen og Lars Petter Brovold som gjester. 
Vinnere
Vinnere av de flotte premiene man kunne vinne som billettkjøper ble følgende:

2 sesongkort
- Svein Kåre Arnesen

Middag på Thai Market:
- Leif Oskar Hult

Signert 2020-drakt:
- Henrik Breda

Overnatting på Støtvig Hotel:
- Jon Runar Hovelsen

2 VIP-billetter på Fredrikstad Stadion Event:
- Karls Ole Straume

Dere blir kontaktet!

Annonse fra Obos-ligaen: