Strålende prestasjoner

Både G14 og G19 var i aksjon lørdag i Nasjonal liga, det ga to solide prestasjoner fra våre unge og lovende!

Nasjonal liga er en turnering for utviklingsavdelingene til klubbene i Norsk Toppfotball. Det spilles G14, G16 og G18 ligaer, FFK deltar i alle og lørdag ettermiddag kunne både G14 og G19 innkassere solide prestasjoner mot god motstand. 

Åsane - FFK G14 Nasjonal
G14-laget fikk æren av å spille den første offisielle kampen på nye Åsane Arena, til og med før A-laget deres i OBOS-ligaen fikk det. 

Etter en lang reise var det en heltent gjeng som gikk på banen, fast bestemte på å gjenskape prestasjonen mot Molde fra sist helg. Guttene svarte til forventningene og spiller en første omgang vi trenerne mener er det beste vi har levert i år. Vi tar ledelsen rett før pause, nok en gang er det Alex Bengescu som er sist på ballen til 1-0, etter flott kombinasjonsspill hvor ballen går hurtig fremover på 1 og 2 touch. Selv om vi «bare» scorer ett mål før pause, så kunne det sett langt bedre ut med tanke på antall sjanser vi produserer og spillet vi leverer. 

Andre omgang startet med at Liam West stiller seg opp på frispark, han limer ballen i lengste vinkel til 2-0, en helt vanvittig scoring av Liam. Litt senere er igjen Alex på plass, han gjør ingen  feil etter at Eron Isufi trer han gjennom alene mot keeper. Til sist kommer også Sivert Landstad på scoringslisten, han legger til 4-0 mot tampen da han banker ballen tverrligger inn fra 14-15 meter. Sivert som forøvrig gjør en kanonkamp! Med litt mer flyt hadde han fort scorer 2-3 til. 

FFK G14 har plassert seg på en 4. plass så langt og har igjen to kamper mot Bodø Glimt og Mjøndalen for den nasjonale ligaen er ferdigspilt for i år. 

FFK - Viking G18 Nasjonal
Det var duket for toppkamp da Viking kom på besøk til Stadion denne lørdagen. 

Hjemmelaget var det beste laget før pause, Viking lå lavt og kompakt mens FFK spilte og prøvde å finne åpninger. Det gjorde at Viking ble farligere utover i omgangen, spesielt på overganger. Men det stod 0-0 til pause. 

Andre omgang var kun 48 sekunder gammel da Marcus Wenneberg kranglet inn 1-0 etter glimrende forarbeid av Stian Bendvold. FFK fortsatte å styre, men gjestene hadde også sine farligheter. Det var like vel fullt fortjent da Wenneberg doblet ledelsen kvarteret før slutt, etter forarbeid Filip Stensland. Nysigneringen Edvin Lukacevic fikk sine første minutter i hvitt og rødt, og var fryktelig nære å score bare sekunder inn i debuten. 

Kampen ebbet ut med 2-0 til hjemmelaget, fullt fortjent etter spill og sjanser. 

FFK G19 ligger med dagens resultat på en imponerende 2. plass med 3 kamper igjen å spille. De to beste får muligheten til å reise til Marbella etter sesongslutt for å spille skandinavisk sluttspill. Det gjenstår kamper mot Mjøndalen, Åsane og Brann. 

Kjøp billett til FFK - Sogndal
Kampstart mellom FFK og Sogndal i OBOS-ligaen er søndag 12. september klokka 15:00!
Det er solgt ovre 3000 billetter til søndagens kamp. Stemningen i de to foregående hjemmekampene har vært enorm - Bli med å gjenskape det! 

Kjøp billetten din i FFK Appen eller her: BILLETTER!

Annonse fra Obos-ligaen: