Storseire for G14 og G16

G14 møtte Trosvik og G16 møtte Sarpsborg 08 onsdag kveld - Begge gjennomførte solide prestasjoner!

G14 imponerer!
FFK G14 består som kjent av spillere på 13 og 14 år. Tidligere i vår kvalifiserte de seg til a-sluttspill i KM15, ligaen for Østfolds beste 15-årslag.
Etter to kamper med gode prestasjoner, men tap i målprotokollen, så var det klart for den 3 seriekampen i sluttspillet, motstander var Trosvik G15.

FFK kom godt i gang mot Trosvik onsdag og ledet 2-0 etter scoringer av Martin Hansen før Trosvik fikk en redusering. 2-1 var også stillingen ved pause.
Etter hvilen var Hansen på igjen og satt inn 3-1. Mot slutten satt Ethan Amundsen-Day inn 4-1 og fastsatte sluttresultatet.

En flott seier og enda mere imponerende prestasjon av laget som er både ett og to år yngre enn sine motstandere i denne serien!
Neste kamp for FFK sitt yngste lag er torsdag 20. juni når HSV kommer til Fredrikstad.

G16 med storseier mot naboene
G16 er helt i toppen av Interkrets, men etter en lang periode alene på tabelltopp har laget blitt plassert av Drøbak Frogn og Skeid som dog har en kamp mer spilt.
Onsdag kveld hadde ungguttene muligheten til å ta tilbake tabelltoppen, men det krevde seier mot Sarpsborg 08 på Stadion.

Seier skulle det bli, en solid en også.
Mikkel Dalane Fossen sendte FFK i føringen etter kun 6 minutter, Filip Stensland økte til 2-0 og Pawel Chrupalla la på til 3-0, alt før man var halvspilt på Stadion.

Etter hvilen tok det ikke lang tid før FFK fant nettmaskene en gang til, Chrupalla var på plass igjen og satt inn 4-0 to minutter ut i omgangen. Chrupallla var fortsatt ikke ferdig og 10 minutter før slutt lobbet han inn 5-0 på herlig vis fra 40 meter. Flere mål ble det ikke, men 5-0 mot de blå er godkjent+.

Med det resultatet var FFK tilbake på tabelltoppen, neste kamp er et realt toppoppgjør mot Skeid på bortebane førstkommende lørdag.