Stor interesse for FFK-stilling - nå er Sindre (27) ansatt

Sindre Lie (27) er ansatt som ny Publikums- og medieansvarlig i FFK. Han vil tiltre i rollen rett over nyttår.

Etter at FFK utlyste stillingen tidligere i høst har det vært stor interesse og engasjement rundt den nyopprettede stillingen.  

Av over 70 søkere utpekte Sindre seg raskt som en veldig spennende kandidat, både med tanke på bakgrunn og kompetanse, men også som person og kollega, sier kommersiell leder i FFK, Espen Østerhaug. 

I den nye stillingen vil Lie ha ansvaret for privatmarked og media. Blant annet skal han være ansvarlig for drift, aktiviteter og tiltak med mål om å få flest mulig tilskuere på stadion. Han vil også ha et overordnet og strategisk ansvar for klubbens media- og kommunikasjonsstrategi. 

- Jeg gleder meg til å være med å skape publikumsfest sammen med alle klubbens supportere. Potensialet i klubben og byen er enormt og sammen skal vi skape fest hver gang FFK spiller på stadion. For å få til det blir det viktig å ha et godt samarbeid med supporterne og andre støttespillere i byen, sier Lie selv. 

Han er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda og har de siste årene jobbet i TV 2 Sporten, Dagbladet Sport og NRK Sport. Hos sistnevnte har han hatt ansvar for dekningen av skiskyting de siste to årene, og har blant annet vært programleder for kanalens sendinger fra verdenscupen. 

Nå bytter han ut snø og gevær med hjembyen og klubben han har fulgt tett siden barndommen. 

FFK har vært klubben i mitt hjerte siden jeg var på min første fotballkamp på Gamle Stadion. Som supporter har jeg sett folkene i klubben gjort en strålende innsats for å bygge opp klubben igjen. Nå ser jeg fram mot å ta steget ned fra tribunen og inn i administrasjonen for å gjøre en innsats for klubben og byen jeg er så glad i, sier Lie. 

Velkommen til FFK, Sindre!

Annonse fra Eliteserien: