Stene Stål Gjenvinning med skilt på tribunen

Stene Stål Gjenvinning forlenger og øker!

Stene Stål Gjenvinning har en lang historie som samarbeidspartner med FFK, nå har familiebedriften og fotballklubben blitt enige om ny avtale - Med en betydelig økning!

Lang historie
Stene Stål Gjenvinning har en lang og stolt historie. 93 år har det gått siden oppstarten for industribedriften som nå holder til på Øra. Som navnet tilsier så er det gjenvinning av stål og metaller som driften er konsentrert omkring, med nytt og moderne gjenvinningsanlegg på Øra og sterke forretningsforbindelser er Stene Stål Gjenvinning godt rustet i mange år fremover.

Historien med FFK er ikke like lang, men også den strekker seg flere tiår tilbake. Gjennom hele 2000-tallet har logoen vært på skuldra på de hvite FFK-draktene, der vil den også være i fortsettelsen!

Stor markedsverdi - Middels markedsinntekter
FFK har gjennom comebacket til toppfotballen vist at interessen for klubben fortsatt er sterk. Uansett om man måler markedsverdi via tilskuertall, seertall eller web-trafikk, så er de røde og hvite plassert en divisjon opp. Det er imidlertid ikke markedsinntektene. Derfor har klubben gjennom 2021 arbeidet frem en ny kommersiell strategi, omstrukturert markedsarbeidet og bemannet opp markedsavdelingen. 

Stene Stål Gjenvinning er første eksisterende partner som signerer på ny og styrket samarbeidsavtale - Vi håper det blir mange flere!

- Vi er ute og treffer partnerne nå, både eksisterende og nye potensielle. Vi opplever at den nye kommersielle strategien vår blir tatt godt i mot, og at partnerne våre har tiltro til klubben og ønsker oss opp og frem, både på og utenfor banen. Vi merker en gryende entusiasme i byen blant et veldig spennende og bredt spekter av partnere, og som alltid ønsker vi også å knytte til oss nye partnere for å styrke nettverket vårt ytterligere. Som en lojal og trofast partner over mange år, er det veldig gledelig at det er nettopp Øyvind Stene som er startskuddet for neste etappe i markedsarbeidet til FFK! Forteller Anders Østli. 

Kontakt: Anders Østli 485 07 084 / [email protected] 

Annonse fra Obos-ligaen: