Starter FFK Samfunn

FFK har i over et tiår hatt et sterkt samfunnsengasjement gjennom Gatelaget, nå tar klubben nye steg for å bidra i Fredrikstad og etablerer FFK Samfunn!

Annonse:

Et bedre sted å bo
FFK ønsker å bidra for å gjøre Fredrikstad til et bedre sted å bo. Vi sier at FFK er av og for Fredrikstad. FFK kan være, og er, mer enn en fotballklubb. FFK kan være en viktig bidragsyter i lokalsamfunnet vårt, og vi ønsker å være det ansvaret bevisst. 

Sammen med SpareBank 1 Østfold Akershus, Storm Elektro, Kiwi Norge, Torshov Sport og Gjensidige-stiftelsen etablerer vi nå FFK Samfunn. Dette blir en egen avdeling i klubben som utelukkende jobber med å iverksette tiltak som kommer Fredrikstad til gode, der hvor fotballklubben kan gjøre en forskjell.   

Skal ansette leder for FFK Samfunn
Innen kort tid vil en stillingsannonse bli lagt ut for "Samfunnsansvarlig" i FFK. Vi er ute etter den personen som skal delta i etableringen av FFK Samfunn og drive avdelingen. Vi søker deg som har et brennende engasjement for lokalsamfunnet og som ser mulighetene der en fotballklubb kan bidra til å gjøre en forskjell. Enten for enkeltpersoner eller samfunnsgrupper. 

Se stillingsannonse her!

FFKs Billettfond
FFK ønsker å gi flere muligheten til å gå på fotballkamp. Med stigende priser på det aller meste vi som privatpersoner bruker penger på, ønsker vi sammen med våre samarbeidspartnere å sørge for at lavinntektsfamilier ikke skal måtte velge bort fotballkampen på Stadion av den grunn. 

Gjennom FFK Samfunn og FFK Billettfond vil 100 billetter tilgjengeliggjøres for enkeltpersoner, grupper, lag eller foreninger. Det blir en enkel søknadsprosess og man kan søke både på vegne av seg selv eller noen man vet gjerne skulle hatt muligheten til å gå på kamp. 

Ler om FFKs Billettfond og søk om billetter her!

Gleder seg
Kommersiell leder i FFK, Espen Østerhaug, har gledet seg til å offentliggjøre arbeidet som har pågått i kulissene over lengre tid i FFK. En egen samfunnsavdelingen ligger klubben nær og bygger videre på arbeidet FFK har gjort i over 10 år med Gatelaget. 

- FFK Samfunn er en tanke vi har jobbet med over lengre tid. Klubben har en sterk posisjon i Fredrikstad og på sitt beste kan vi gi langt mer tilbake til byen vår enn bare et fotballag. Vi ser gjennom Gatelaget hvilken forskjell vi kan gjøre, og ser man utenfor landets grenser finnes det en rekke eksempler på fotballklubber som gjør en massiv forskjell i lokalsamfunnene sine. Dette er drømmen med FFK Samfunn, og det er noe vi kommer til å jobbe iherdig med å få til. Forteller Espen Østerhaug. 

 

Foto: Lemos Media

Annonse fra Eliteserien: