Stadig flere blir med i FFI

Fredrikstad Fotball Invest ble etablert sommeren 2018, i dag er det snart 60 aksjonærer i selskapet som er en viktig støttespiller for FFK.

Siden Fredrikstad Fotball Invest (FFI) ble etablert sommeren 2018 har selskapet vært en viktig samarbeidspartner for FFK. FFI startet med ca. 50 aksjonærer og så langt er det 10 nye i 2020. 

FFI ønsker enda flere som vil bidra til å støtte FFK. FFI har en relativ lav inngangsbillett og mulighet til å påvirke FFI sitt arbeid.
Du kan bli en del av et bredt og voksende nettverk blant Fredrikstads næringsliv og det er flere årlige aksjonærmøter med interessante gjester, samt oppdateringer fra FFK’s sportslige ledelse. 
FFI er også åpne for å få inn nye styremedlemmer på generalforsamlingen 26. mars siden alle aksjonærene har stort sett samme antall aksjer. 

FFI sitt samarbeid med FFK har siden sommeren 2018 bidratt til en spillertropp med en god blanding av unge lokale spillere og etablerte spillere, og har planer om å være en betydelig støttespiller for FFK i mange år fremover.   
«Sammen er vi sterke» er fundamentet i FFI og det «kjennes ille bra»!

Dersom du har interesse av å være en del av fellesskapet i FFI, ta kontakt med Terje Gabrielsen på 951 15 458 / [email protected]  

Annonse fra Obos-ligaen: