SpareBank 1 Fotballskole i høstferien

I høstferien kan du melde deg på SpareBank 1 Fotballskole fra mandag til onsdag - Påmeldingen har startet!

Hjertelig velkommen til årets andre fotballskole! 28.september-30.september braker det løs på stadion når vi igjen har innrykk til vår tradisjonsrike SpareBank 1 Fotballskole høstferie. Aldersklassene som denne gangen deltar er 2006-2013. Etter en vellykket Installatøren fotballskole i sommer, er vi mer motivert en noen gang til å fortsette det gode arbeidet klubben vår gjør i disse tiltakene. 

PÅMELDING!

Dagene varer fra klokken 09.00-14.00. Underveis er det inkludert varm lunsj fra vår populære kokk på FSE, og kiosken på langsiden er åpen en liten tidsperiode underveis. Vi bruker mye ressurser for å dekke inn kompetente trenere med engasjement, disse trenerne bruker vi også aktivt i vårt akademi, hvor de også skoleres godt i forhold til hvordan vi i FFK jobber på en daglig basis. Ønsker dere en høstferie med mye fotball, god læring og tips til hvordan du som spiller kan ta med deg det du lærer tilbake til egen klubb? Da skal du ikke nøle med å melde deg på. 

For tre dager med fotballskole betaler du 900,-. Søskenrabatt (50%) ved påmelding av flere i søskenflokken!

Påmelding kan du gjøre her:
- FFK Appen
- Web: Påmelding

Alt vi krever er at du møter med godt humør, klær etter forholdene og "stå på" vilje! Vi i FFK ordner resten. Ses på Stadion!

Annonse fra Obos-ligaen: