Sørum Hansen takker for seg

Espen Sørum Hansen sin tid i FFK er over for denne gang, nå blir han speider for Norges beste fotballklubb.

Norges beste klubb
Espen Sørum Hansen har jobbet for FFK i flere år, først som frivillig, deretter i stadig større deltidsstillinger, før han i 2022 ble fulltidsansatt. Nå går ferden for speideren, som er klar for Molde FK fra 01. november. 

- Jeg ønsker å takke for at jeg fikk muligheten til å være en del av denne klubben og jobbe med det jeg liker aller best i hele verden. Det har vært en glede å være en del av denne klubben i gode og onde dager. Jeg vil spesielt takke Joacim som har vært en inspirasjon og en viktig støttespiller for meg da jeg startet med speiding, med veldig lite erfaring. Det er få andre klubber i Norge som er mer fristende å jobbe for enn FFK, men når det som for tiden er Norges beste lag ringer, blir det dessverre vanskelig å takke nei. Jeg ønsker klubben og supportere alt godt i fremtiden og at vi møtes igjen i Eliteserien! Forteller Espen. 

Gjort en kjempejobb
Sportssjef Joacim Heier syns det er synd å miste Sørum Hansen, men finner samtidig en positiv bekreftelse i at nok en person fra FFK blir hentet oppover i fotball-hierarkiet. 

- Espen har gjort en kjempejobb for oss, og bidro bl.a. til å bygge troppen som tok den beste ligaplasseringen til FFK på 10 år i 2021. Det er ikke overraskende at han ble attraktiv for større klubber. Han har bidratt til å hente flere gode spillere, ikke minst spillere med store potensial. Og internt i fotball-miljøet kjenner nok mange til flere av spillerne han har oppdaget som av ulike årsaker ikke var mulig å få til oss, som har vist seg å bli svært gode i større ligaer. Veldig leit å ikke ha med Espen videre, men på samme måte som med spillere, så er det en positiv bekreftelse at FFK har et miljø hvor man kan utvikle seg til det øverste nivået. Vi ønsker Espen lykke til i Molde! Forteller Joacim Heier. 

Annonse fra Obos-ligaen: