Sørsia mobiliserer igjen!

Supportermiljøet har hatt gode møter og dialog den siste tiden og nå skal det igjen mobiliseres på Sørsia! Billetter til ståfeltet koster som alltid kun 50 kroner!

Enorm vekst
Sørsia hadde en enorm vekst fra samfunnet åpnet opp i fjor høst etter pandemien, og frem til i våres da den "mektige veggen" var på sitt aller beste på fotballens nasjonaldag, 16. mai! Deretter har dessverre intern uro, godt hjulpet av mindre gode prestasjoner ute på banen, gjort at oppslutningen har dalt. 

Nå har supportermiljøet tatt tak, hatt gode møter og samtaler, og er klare for å starte en ny oppblomstring i sesongavslutningen, med rosinen i pølsen 22. oktober når Brann kommer til Fredrikstad. Til den kampen har Plankehaugen allerede kjøpt fri alle billettene, du henter din billett gratis i FFK Appen! 

Mange ungdommer på Sørsia mot Mjøndalen
Allerede på søndag vil mobiliseringen vise seg igjen. Til kampen mot Mjøndalen er igjen en rekke av byens ungdomslag invitert til å stå på Sørsia, mange har meldt ankomst. For andre er det som alltid svært rimelig å komme seg inn på Sørsia, kun 50 kroner for billetten! 

Billetter til Sørsia og alle andre steder på Stadion kjøper du i FFK Appen eller her FFK - Mjøndalen!

Annonse fra Obos-ligaen: