Solgte 350 billettter i minuttet: – En helt vill start

Lange køer i billettsystemet ventet supporterne som ville sikre seg en billett til kampen mot Sarpsborg 08 fredag.

– På et tidspunkt tidlig, rett etter klokken 12.00, ble det solgt så mye som 350 billetter per minutt, sier Sindre Lie, publikums- medieansvarlig i FFK.

På en halvtime hadde klubben solgt totalt 7 000 billetter, inkludert sesongkort, til kampen mot Sarpsborg 08 13. april.

– En helt vill start. Det var køer for å komme inn i billettsystemet, forteller Lie.

Halvannen time etter salgsstart er det bare noen få hundre billetter igjen på bortefeltet, og på hjemmefeltene er de beste plassene snart utsolgt. 

– Nå haster det hvis du vil ha billetter til kampen mot Sarpsborg. Vi merker at det hele tiden blir mer og mer utplukka og vanskeligere å finne gode plasser. Heldigvis er det god sikt fra de aller fleste plassene her på Stadion, så jeg er sikker på at alle som kjøper billett vil få en god opplevelse mot 08, sier Lie.

I dagene før billettslippet har det vært travel aktivitet i administrasjonen og mange har hatt spørsmål om billettsalget, derfor var også forventningene store når billettene ble sluppet 12.00 fredag.

– Drømmen om at vi skal selge ut hele Stadion i løpet av dagen i dag lever fortsatt. Salget i dag er et bevis på at fotballfeberen i Fredrikstad er stigende, sier Lie.

Også kampen mot Bodø/Glimt er populær og det er allerede solgt 4500 billetter til serieåpningen.

– Det er også et veldig godt utgangspunkt. Det er naturligvis 08-kampen folk kanskje har hatt øverst på prioriteringslisten så langt i dag, men vi tror også at Glimt-kampen vil ta seg opp utover nå, sier Sindre Lie.

Annonse fra Eliteserien: