Snuoperasjon sørget for ny G16-seier

Det ble en spennende avslutning på kampen da G16 tok en ny seier og henger med i kampen om tabelltopp!

FFK G16 er med helt i toppen av Interkrets-tabellen, kun det ene poenget skiller Skeid på tabelltopp og FFK på andreplass. Lørdag var både Skeid og FFK i aksjon.

Motstander på Fredrikstad Stadion lørdag ettermiddag var Oppsal. Topp mot bunn på tabellen, men gjestene fra Oslo skulle bite hardt fra seg. Før hvilen var det ingen av lagene som fant nettmaskene, men etter pause skulle det bli god underholdning.

Pawel Churpalla satt inn kampens første scoring like etter hvilen, og lenge så det ut til å bli det eneste målet. Men med 10 minutter igjen på klokka kom utligningen for Oppsal og med 4 minutter igjen å spille gikk gjestene opp til 2-1 på Stadion. Pawel Churpalla har scoret mye mål i 2019 og på de siste minuttene lørdag skulle han få enda to mål til. Først utlignet han like før slutt og på overtid var han der igjen og satt inn 3-2 til FFK!

Skeid vant også lørdag, så stillingen i toppen er uendret. 3 kamper gjenstår i årets serie. Den neste er mot ingen ringere enn Sarpsborg 08 den 16. oktober.