Snudde til seier i Tromsø

På et friskt og vinterlig TUIL Arena viste FFK lite finspill, men desto mer muskler og snudde til seier mot et hardtkjempende Tromsdalen!

Det er ikke mange ukene siden Tromsdalen og FFK møttes sist, den gang var det FFK som trakk det lengste strået, søndag var det klart for "returoppgjør" på TUIL Arena i flott vintervær og noen få friske plussgrader.

Suser fra Solberg
De første par minuttene tok FFK fint tak i kampen på TUIL Arena, men hjemmelaget tok deretter over oppgjøret mot et merkelig tamt FFK. På et godt angrep tok Tromsdalen også ledelsen når Gabriel Andersen såvidt klarte å få ballen forbi Håvar Jenssen.

Etter en drøy halvtime fikk FFK den vitamininnsprøytningen de trengte da Nicolay Solberg lappet til kula fra drøye 20 meter, ballen suste i mål oppe i vinkelen og de for dagen svartkledde var tilbake i oppgjøret.

Siste del av omgangen ble en tøff batalje, hvor begge lag la lite i mellom i duellspillet. Oppgjøret ble stående på 1-1 inn til hvilen.

Kaptein Kjell matchvinner
FFK kom bedre ut etter hvilen og tok ledelsen etter 54 minutter. Kjelsrud fikk tak i kula inne i boksen og kjempet inn 2-1 med venstreslegga. Det var Kjelsrud sin 12. scoring for sesongen.

Omgangen ble tett og jevn og var preget av mye innsats og tøffe dueller. Begge lag skapte situasjoner foran målene, uten at de helt klare målsjansene ble skapt før helt mot slutten.
Innbytter Reuterswärd forserte fint i det klokka nærmet seg 90 minutter og skaffet frispark på 17 meter. Frisparket tok en annen innbytter, men det gode frisparket til Nieves traff kun innsiden av stolpen. Tromsdalen trykket på de siste minuttene, men klarte ikke få inn utligningen.

Etter 95 lange minutter blåste dommeren av og FFK kunne juble for nok en trepoenger på bortebane!

Brattvåg neste!
Søndag om en uke er det klart for en ny kamp mot et lag vi nettopp har møtt. Brattvåg kommer til Fredrikstad og er vår motstander søndag 25. oktober klokka 14:00.
Til denne kampen kan vi ha 600 tilskuere og samtlige trekkes blant sesongkortholderne, de som "vinner" inngang mottar en sms i starten av kommende uke.