Skeid hjemme på søndag

Søndag ettermiddag kommer oksene fra Oslo til Fredrikstad, det er klart for FFK mot Skeid på Stadion!

Klarte seg via kvalifisering
Skeid hadde en tøff sesong i 2022, etter en fin form på høsten klarte oksene fra Oslo å kapre kvalifiseringsplassen for å unngå nedrykk til Postnord-ligaen. Der skulle Gard Holme sitt mannskap ut mot Arendal, som mistet opprykksplassen til OBOS-ligaen på målforskjell. Om det var noe spenning før kvaliken, så var den raskt borte når ballen ble sparket i gang. Skeid vant 6-0 i første kamp og fulgte opp med 2-1 i andre kamp, 8-1 totalt for Skeid, som dermed sikret seg ny kontrakt i OBOS-ligaen. 

Der de fleste i OBOS-ligaen venter på seriestarten 10. april, så har Skeid allerede spilt en tellende kamp i årets sesong. 4. runde av NM 2022 ble spilt inne i LSK-hallen(!) mot Molde, der gikk de regjerende mesterne seirende ut med 3-1. Utover det har Skeid spilt en rekke treningskamper, senest mot Lyn på onsdag, da ble det tap 2-4 for et noe reservepreget Skeid. Kampen før det endte med 5-0 seier mot 2. divisjonslaget Arendal.

KJØP SESONGKORT HER!

Skader og landslag
FFK har så langt i vinter spilt 8 treningskamper, 5 av dem har vært mot lag fra Eliteserien. De to siste kampene har vært mot Vålerenga og Sarpsborg 08, begge har vært tette og jevne kamper, begge med 0-1 som sluttresultat. På de siste 6 kampene har FFK kun sluppet inn 3 mål, nå håper vi laget også finner frem til nettmaskene i motstanderens mål.

Til søndagens kamp mot Skeid får Mikkjal Thomassen en mulighet til å teste flere i kamp. Bouba Konte og Brage Skaret er på reise med henholdsvis Mali U23 og Norge U20. Aukland, Bjartalid og Hendriksson nærmer seg stadig, men er ikke klare for kamp enda. Kjelsrud Johansen er i vanlig trening igjen, men skal ha en uke til med trening før han vurderes for kamp. Björkström fikk en kjenning mot Sarpsborg 08 og det tas ingen sjanser til denne kampen. Kingsley er skadet for hele sesongen. 

Kampstart på søndag er 14:00. 
Kun hovedtribunen er åpen, benytt inngang 1ABC.

Alle med sesongkort kommer inn gratis, for alle andre så kjøpes billetter her:
Billetter FFK - Skeid

Foto: Pedro Lemos

Annonse fra Eliteserien: