Siste test før moroa begynner

Lørdag ettermiddag gjester FFK ærverdige Gamle gress, eller Marienlyst stadion som den offisielt heter. En siste test står på programmet for Strømsgodset og Fredrikstad før moroa begynner andre påskedag!

Lang oppkjøring mot slutten

Godt over 5 måneder har passert siden Fredrikstad ble klare for Eliteserien 2024. Siden starten av januar har Norsk fotball forberedt seg på seriestart, i det påsken avsluttes sparkes det hele i gang, endelig er det med FFK tilbake i det gode selskap. 

Kjøp sesongkort eller kampbillett HER!

FFK har vært gjennom 9 treningskamper så langt i vinter, den 10. er også den siste, en spennende test på bortebane mot Strømsgodset. Drammenserne skal spille på det øverste nivået for 18. året på rad i 2024, fjoråret endte med en 7. plass etter en fin avslutning på sesongen. 

Internasjonal periode

FFK-troppen har jobbet godt gjennom vinteren og en drøy uke før seriestart er de fleste spillerne i full trening. Med unntak av Mads Nielsen så er alle spillerne på feltet denne uka, riktignok er Brandur Hendriksson, Jeppe Kjær og Imre Bech Hermansen på andre treningsfelt enn lagkameratene i Fredrikstad, da de er på landslagssamling for henholdsvis Færøyene, Danmark U20 og Norge U18. 

Kjøp sesongkort eller kampbillett HER!

Etter lørdagens generalprøve er det seriestart og Bodø/Glimt som står for tur. 1. april er Fredrikstad Stadion igjen en Eliteserie-arena, det nærmer seg 7.000 solgte billetter og skal man sikre seg de beste plassene er det bare å komme seg inn på TicketCo! 

Kampstart i Drammen på lørdag er 15:30. Skal du ikke til andre siden av Oslofjorden kan du likevel følge oppgjøret via Fredriksstad Blad/Direktesport. 

 

Foto: Qwerty AS

Annonse fra Eliteserien: