Siste rekruttkamp før ferien

Mandag kveld spiller FFK2 hjemme mot FK Eik Tønsberg på Stadion, dette er lagets siste serierunde før 3. divisjon tar ferie frem til slutten av juli.

God sesong så langt
I en vårsesong med mange kamper for a-laget, og med mange rekruttkamper tvunget til helger grunnet lang reiseavstand, så har det som oftest blitt et svært ungt lag fra FFK. Reglene sier uansett at et rekruttlag kun kan ha 3 spillere over 22 år på banen samtidig, men i FFK sitt tilfelle har det i majoriteten av kampene vært ingen spillere over 20 år. 

Når man legger det til grunn, så er det en imponerende første halvdel av sesongen å se tilbake på for trenerne Magnus Meling og Thomas Johnsen. Etter en trang start og mye stang ut de første 5 kampene stod laget med 3 poeng etter 3 uavgjort og 2 tap. Deretter har laget på de neste 6 rundene vunnet 4 og tapt kun 1 kamp. 

10 kamper ubeseiret
Det er hjemme på Stadion de fleste poengene har kommet, men forrige serierunde brøt ungguttene en barriere ved å slå Vindbjart 4-3 på Vennesla etter en sterk snuoperasjon. Det var godt for rekruttene som hadde bortekamper før dette mot Pors, Mandalskameratene og Express som kunne og burde gitt seire. 

På Stadion er laget ubeseiret i 2022. I fjorårets halverte 3. divisjon avsluttet laget med 5 ubeseirede hjemmekamper, kun serieåpningen mot Ørn Horten endte med tap hjemme. Til sammen blir det 10 strake seriekamper på Stadion uten tap for det unge rekruttlaget. 

Flere med fra a-laget mot FK Eik Tønsberg
I siste kamp før ferien er det også tatt med flere spillere fra a-laget. I tillegg til Ole Langbråten, Filip Stensland, Marcus Wenneberg og Innocent Kingsley, som har spilt de fleste kampene i 3. divisjon, så er også Obilor Okeke, Ayoub Aleesami, Olav Øby og Love Reuterswärd med i kveld. 

Kampstart på Stadion er 19:00 - Velkommen på kamp!

Annonse fra Eliteserien: