Siste bortekamp i OBOS-ligaen

Søndag spiller vi siste bortekamp i OBOS-ligaen!

45. og siste i denne divisjonen

Søndag spiller vi vår 45. og siste bortekamp i OBOS-ligaen. Siden comebacket på nivå to i 2021 har vi gjort unna 44 bortekamper, noe som har gitt oss totalt 66 poeng på de tre årene. Flest har kommet i 2023, hvor vi på våre 14 første bortekamper har samlet hele 29 poeng.

Søndag spiller vi årets 15., og dermed siste bortekamp for året. Neste seriekamp på bortebane spilles i Eliteserien i april 2024! 

Kjøp sesongkort til 2024 HER!

Hjemmelag med god sesong

Søndagens hjemmelag har hatt en fin sesong. Som nyopprykket fikk laget en god start på sesongen, mens det har gått noe tråere etter sommerpausen. Høstsesongens 13 kamper har gitt 12 poeng, totalt på hele året er tallet 34. Med to kamper igjen holder det til en 12. plass på tabellen. Laget er klart best på eget gress, der har dem gått seirende inn i garderoben 8 av 13 mulige ganger. 

En ute, en annen tilbake, fra karantene

Julius Magnusson pådro seg sitt 6. gule kort i forrige hjemmekamp, det vil si at vår islandske kaptein er ute denne helgen. Tilbake er derimot Bouba Konte, som sonet karantene sist. Stian Stray Molde måtte stå over med en liten skade i forrige kamp, men jobber for å komme tilbake til denne helgen. Utover det er alle mann i trening og klare for kamp! 

Kampstart søndag 5. november er 15:00. Skal du ta den korte turen og se kampen live, så kan du se den på TV2 Play eller Direktesport. 

Kjøp sesongkort til 2024 HER!

Annonse fra Eliteserien: