Simen Rafn kommer hjem!

Simen Rafn (30) kommer hjem til FFK og er klar for spill i hvitt og rødt fra 2023!

Tilbake etter 7 år
Simen Rafn debuterte for FFK i april 2010 og rakk 150 kamper før han tok turen ut av egen by. Etter 7 sesonger i Gefle, Lillestrøm og Aalesund, er høyrebacken nå tilbake i plankebyen! Simen gleder seg stort til å komme hjem til Fredrikstad og ser frem til en spennende sesong.

- Helt siden jeg forlot klubben har planen min vært å komme hjem igjen på et tidspunkt. Nå er jeg utrolig glad for å være tilbake, og jeg ser virkelig frem til å bidra med mitt for å få FFK tilbake der den hører hjemme! Forteller Simen Rafn.

Kvalitet og erfaring fra øverste nivå
Simen har rukket å bli 30 år, men er i sin aller beste periode som fotballspiller. Han har nettopp fullført en solid sesong for Aalesund i Eliteserien, nå blir han en viktig brikke for FFK når han kommer hjem med mye erfaring fra landets øverste nivå, et par opprykk fra OBOS-ligaen og et cupgull i erfaringsbanken.

- Vi er veldig fornøyde med å hente hjem Simen. Han kommer til å tilføre erfaring og kvalitet fra øverste nivå i Norge, og blir en viktig brikke i det laget vi nå er i ferd med å sette sammen. I tillegg til å være en god fotballspiller, så er Simen en strålende person med sterke verdier både som menneske og spiller, en veldig fin forsterkning til laget, garderoben og klubben! Forteller Joacim Heier.

Simen og FFK er enige om en avtale ut 2025, og han er på plass i Fredrikstad om en uke for å gjennomføre formalitetene som gjør han til FFK spiller igjen.

OBOS-ligaen tilbake i helgen
Under pandemien ble OBOS-ligaen flyttet til egen spilledag, mandager. Dette ga en stor økning i oppmerksomheten omkring OBOS-ligaen, men da tribunene åpnet igjen, ble det tydelig at mandagskamper i mange tilfeller var negativt for billettsalget og oppslutningen på kamp. 

FFK fremmet, og fikk full støtte, for sitt forslag til Årsmøtet i NTF at OBOS-ligaen skal ha hovedrunden i helgen. Dette har TV2, NFF og NTF fulgt opp. Fra 2023 er OBOS-ligaen tilbake i helgen! 

KJØP SESONGKORT HER!

120 år i 2023
FFK feirer 120 år i 2023. Når Norges nest mestvinnende og en av de mest tradisjonsrike klubber fyller rundt år, da skal man feire!

Gjennom 2023 blir det en rekke markeringer, arrangement og tilbud i forbindelse med jubileet. Det første du får muligheten til er å kjøpe sesongkort til redusert pris - Kun den første uken av salget! 

Fra søndag 20. november klokka 12:00 til søndag 27. november klokka 23:59 vil prisene være rabattert som følger:

Langside: Redusert med 500kr til 2500kr!
Kortside: 
Redusert med 500kr til 1500kr!

KJØP SESONGKORT HER!

Rabatten gjelder kun kommende uke, fra mandag 28. november er prisene tilbake til veiledende. 

Ny prisstruktur i 2023
Fra 2023 blir det ny prisstruktur på Stadion. I tillegg lanserer vi abonnement på sesongkort på hele Sørsia. 

Der det tidligere har vært ulike priser på ulike felt, blir det nå en pris for hele tribunen. En pris for langside, en pris på kortside, en pris for honnør/student/HC og en pris for barn på kortsidene. 

Reservasjonsfristen for sesongkortholdere i 2022 er 01. mars 2023. Frem til det holder vi av plassen din!

Sesongkort:
Langside - 3000kr
Kortside - 2000kr

Honnør/student - 1200kr (kortsidene)
Barn (u/ 16) - 500kr (kortsidene)
HC - 1200kr 

KJØP SESONGKORT HER!

Sørsia+ 
I vinter skal det igjen legges enda mer til rette for de aktive supporterne på Stadion. Vi så Sørsia på sitt beste våren 2022, i 2023 skal vi sette ny bestenotering! 

Sørsia blir det eneste området på Stadion som tilbyr abonnement på sesongkort.

KJØP SØRSIA+ ABONNEMENT HER! 

Flere fordeler med abonnement
Som abonnent på Sørsia+ vil du få tilgang på flere fordeler. Bl.a. inngang på alle kamper, for alle lag! 

  • Treningskamper for alle lag
  • Seriekamper for alle lag
  • Kvalifiseringskamper for alle lag
  • Norgesmesterskap, til og med 4. runde
  • 20% rabatt på supporterutstyr
  • Invitasjon til egne supporterarrangement 

Prisen for abonnement på Sørsia+ er kr. 120 pr. mnd., som seg hør og bør i klubbens 120 års jubileum! Bindingstiden er på 6 mnd., etter dette står du fritt til å avslutte abonnementet når du måtte føle for det.

KJØP SØRSIA+ ABONNEMENT HER! 

Annonse fra Obos-ligaen: