Saints

Saints vil samle hundrevis av fans til søndag!

Søndag spiller FFK bortekamp mot Viking, på Saints kan FFK-fansen samles for å se kampen. I tillegg til skjermene inne, rigges det også opp storskjerm ute!

Supersøndag

Førstkommende søndag er det supersøndag med flere store oppgjør på plakaten. Høydepunktet er selvsagt Viking mot FFK fra SR Bank Arena klokka 17:00, men dørene er åpne allerede fra 13:00 med sport på skjermene hele dagen. Kvelden avsluttes med selveste El Classico fra 21:00, når Real Madrid tar imot Barcelona. 

Stavanger for 200 kroner

Aller best er det selvsagt å se kampen live, og nå kan du ta turen til Stavanger med Plankehaugen for kun kr. 200. Denne fantastisk lave prisen er mulig takket være Saints og Ringnes som går inn og sponser Plankehaugen for turen. 

«Vi håper at flest mulig benytter seg av dette, slik at vi sender avgårde en full buss med syngende fans. Det er en imponerende jobb Plankehaugen gjør, og det ønsker vi å støtte» Forteller en entusiastisk Jon Kjeldsen.

Er du hjemme, ta turen til Saints

Dersom du ikke har anledning til å følge FFK fra tribunen i Stavanger, da er det Saint som gjelder. 

«Vi slår skikkelig på stortromma søndag, og rigger opp en gigantisk storskjerm ute. Vi har sett hvor mye det betyr for folk å være sammen og oppleve FFK, og den opplevelsen ønsker vi å bidra til. Det er selvfølgelig ikke det samme som å se det live på stadion, men det nest beste er å se det sammen med hundrevis av andre. Skulle det bli nedbør vil storskjermen ute utgå, men vi satser på sol, som det meldes fra Yr. Førstemann til mølla gjelder, vær tidlig ute!» Avslutter Jon.

Annonse fra Eliteserien: