Rekruttene vant for 6. gang på rad

Det var ventet tøff motstand fra Råde mandag kveld, men de unge rekruttene tok en ny seier og overtok tabelltoppen i 4. divisjon!

3 mål og en grisetakling før pause
Det var en rolig åpning på kampen mandag kveld, og det ble egentlig ikke produsert en eneste skikkelig målsjanse før etter en halvtime, og da ble det fullklaff.
Nicolay Solberg klarte å lure ballen frem til Anas Farah, samtidig som Solberg selv ble klippet ned. Anas tok godt vare på ballen og smalt den ned i hjørnet.

Kun minutter etterpå var Solberg klar for å få nettkjenning selv og hamret inn 2-0 på et herlig langskudd fra hjørnet av 16-meteren. Flott mål fra Solbergs eminente høyrefot.

Etter 38 minutter skulle Råde vært redusert til 10 mann da Argtim Shabani satt inn en fryktelig takling på Phillipe Koko. Koko ble liggende lenge etter taklingen, men kom seg heldigvis på beina igjen. Shabani var ytterst heldig og slapp unna med gult kort.

Like etterpå vant Råde ballen høyt i banen fra FFK-forsvaret og Håvard Dalseth kunne sette inn redusering til 2-1 og dermed ny spenning i oppgjøret like før pausesignalet.

Vestby satt spikeren i kista
Sakari Mattila spilte sine første 45 minutter for året, noe som gikk fint og til pause gikk "Saki" ut og inn kom 16 år gamle Tage Johansen. Han tok plass på høyrebacken, mens Oscar Lopez Borgersen gikk opp på midten.

Råde kom godt igang etter hvilen og skapte litt tendenser til sjanser de første minuttene, men etter timen tok FFK mer og mer over. I løpet av få minutter skapte hjemmelaget 3 store muligheter, inkludert et klokkerent treff i egen tverligger fra Råde, men ingen av sjansene endte i scoring.

Etter 67 minutter skulle målet endelig komme og da var det kjappfoten Eirik Vestby som kunne sette inn sitt 7. mål for året etter å ha tatt seg av tidligere FFK-helt Vidar Martinsen. 7. scoring for året for Vestby, en flott scoring av kantspilleren.

Etter 87 minutter kom dagens andre FFK-bytte når Micael Lervik gikk av etter en fin kamp og ble erstattet av Fredrik Stokke de siste minuttene.
Etter 93 minutter syns dommeren nok var nok og blåste av oppgjøret med solid 3-1 seier til FFK rekruttene.
Dette var rekruttene sin 6. strake seier, unggutta har virkelig funnet formen!

Med det resultatet tok FFK over tabelltoppen i 4. divisjon med 6 seriekamper igjen å spille. Neste uke er det igjen to kamper som skal spilles. På mandag er det en ren opprykksduell når rekruttene reiser til Bellevue for å møte Sprint/Jeløy, før det er nok et oppgjør mot Sparta Sarpsborg på torsdag.