Rekruttene vant 4. divisjon!

Det ble seier også i den siste serierunden for året! Rekruttene avsluttet dermed sesongen med 12 strake seire og er kseriemestere med solide 64 poeng på 26 kamper. Nå venter Sandefjord 2 i kvalifisering til 3. divisjon 2020!

Rekruttlaget tok imot Moss sine rekrutter hjemme på Stadion. Det skal normalt bety seier, rekruttene har nemlig ikke tapt hjemme på Stadion siden 2017! De 26 hjemmekampene i 4. divisjon i 2018 og 2019 har gitt småpene 24 seire og 2 uavgjort, 101 mål og kun 18 baklengs. Det er en hjemmestatistikk å være fornøyde med!

Allikevel ble det en jevn kamp mot Moss fredag kveld. Gjestene skaffet seg flere gode sjanser, men en god Aleksander Karstensen reddet FFK ved flere anledninger.
Riki Alba sendte FFK i føringen etter halvtimen når han stanget nydelig inn et flott innlegg fra Atli Barkarson. Like før pause utlignet imidlertid Moss og lagene gikk til hvilen med ett mål hver.

Etter pause kom gjestene best i gang, men Karstensen holdt stand. Når timen straks var spilt dukket Eirik Vestby opp på bakre stolpe og headet flott inn 2-1 til FFK, og dermed så mye ut til å være gjort for rødbuksene som kun behøvde uavgjort for å vinne ligaen.
Kampen ebbet ut med 2-1, på tross av sjanser til begge lag og et uforståelig annullert mål ved Nicolay Solberg. 2-1 er mer enn nok og FFK sine unge rekrutter er seriemestere 2019!

Nå venter kvalifisering mot Sandefjord sine rekrutter som har valset gjennom 4. divisjon i Vestfold med 19 seire på 22 seriekamper. Første kamp går på andre siden av fjorden onsdag 30. oktober, returen er på Fredrikstad Stadion 6. november.