Rekruttene opp på 4. plass

Vårt unge rekruttlag fortsetter å prestere godt! Med en startoppstilling som snittet drøye 17 år, tok laget seg greit av Start 2 og tok seg opp på 4. plass i 3. divisjon. Basert på ligaplassering er de pr. nå Norges 7. beste rekruttlag.

Annonse:

To ganger Bendvold

Som vanlig stilte FFK2 et ungt og spennende rekruttlag mandag kveld, eldstemann var Ole Langbråten som nettopp har passert 20 år. Yngst på banen var Solberg-tvillingene, Jesper og Elias, med sine 15 år. 

Allerede i åpningsminuttene satt Stian Bendvold inn 1-0 på nydelig vis, etter et like nydelig hælspark av William Holum. Samme mann doblet ledelsen like etter hvilen etter at Elias Solberg spilte Bendvold fint gjennom alene med keeper.

Det ble også sluttresultatet på Fredrikstad Stadion og Start 2 måtte dermed reise hjem uten poeng eller mål. 

Opp på 4. plass

Med seieren er rekruttene nå oppe på en 4. plass på tabellen, med 7 kamper igjen av årets sesong. Regner man med alle de 4 rekrutt-lagene i Postnord-ligaen, samt de to som er høyere plassert i andre 3. divisjons-avdelinger, er FFK sine rekrutter pr. nå landets 7. beste andrelag. 

Ettersom laget som regel er matchet veldig ungt, må en kunne si at det er lovende for fremtidige Fredrikstad-gutter i toppfotballen. 

Neste kamp for FFK sine rekrutter er borte mot Randesund mandag 18. september. 

 

Annonse fra Eliteserien: