Rekruttene møter serielederen

3 runder gjenstår i en jevn og spennende 3. divisjon, søndag kveld møter det unge FFK-laget serieleder FK Eik Tønsberg på Stadion!

Det gjenstår bare 3 runder av årets korte 3. divisjon, og det kunne ikke vært mer spennende i både topp og bunn. Søndagens motstander, Eik Tønsberg, tapte i forrige runde 1-2 hjemme mot Ørn Horten foran 1800 tilskuere. Dermed passerte Ørn Horten dem på tabellen på målforskjell. Lørdag denne runden var derimot Eik Tønsberg tilbake på topp før de har spilt, ettersom Ørn Horten tapte 0-2 hjemme for Oppsal. Så opprykkskampen lever i beste velgående med få poeng igjen å spille om. 

Nærmest alle andre lag er blandet inn i nedrykksstriden. Fra 5. plass til 12. plass skiller kun 4 poeng. 9 av 14 lag er fortsatt i en situasjon hvor de trenger flere poeng for å sikre plassen. FFK sine rekrutter ligger på en 8. plass, 3 poeng over nedrykk og trenger i alle fall 3 poeng til for å være sikret plass i neste års 3. divisjon. 

Rekruttene har vært gode den siste tiden med blant annet 4-0 over Kråkerøy i forrige kamp og et flatterende 1-1 borte mot Sarpsborg 08 i en kamp FFK presterte godt. Søndag kommer antageligvis sesongens største utfordring, men hjemme på Stadion pleier våre unge og fremadstormende å være gode.

Søndag klokka 18:00 kommer Eik Tønsberg til Fredrikstad. Sammenslåingsklubben fra 2020 har satset tungt og har vært det beste laget i årets serie så langt. Med Ronny Johnsen som hovedtrener og tidligere FFK-spiller Lars Grorud i midtforsvaret har opprykksfavoritten vist seg vanskelig å slå. 

FFK stiller ungt søndag, men noen av de mer etablerte fra a-laget vil også være med. 

Kampstart på Stadion er 18:00. 
Inngang er 100,- for voksen og 50,- for barn/honnør/student. 
Kiosken er åpen.


Hjemmekamp på onsdag!
Onsdag 20. oktober er det hjemmekamp igjen i OBOS-ligaen, da er det Strømmen som gjester Fredrikstad. Du kan skaffe din billett i FFK Appen eller på web her: Kjøp billett!

Til denne kampen koster billettene på ståfeltet kun 50 kroner!

Velkommen på Stadion!

Annonse fra Eliteserien: