Rekruttene møter Flint

Mandag kveld klokka 20:00 spiller FFK sine unge rekrutter mot Flint fra Tønsberg!

Levert gode prestasjoner
FFK2 har fått en spillemessig god start på den korte sesongen i 3. divisjon, men har fått noe dårlig betalt og står med 3 poeng etter 4 kamper. Forrige hjemmekamp svingte det skikkelig av angrepsspillet til rekruttene som ikke ga seg før de hadde satt inn 7 mål. I den seneste kampen ledet unggutta 2-1 borte mot Mjøndalen2 i det uret passerte 90 minutter, men en utrolig avslutning på kampen sørget for at hjemmelaget kunne juble for alle poengene etter seier med 3-2. 

Mot Flint på mandag er det nok en gang et ungt og spennende rekruttlag som møter til dyst. Fra A-troppen er Oscar Jansson (19) tilbake fra skade og spiller sin første kamp siden sommeren. Noa Williams (19), Alexander Zoulakis (21), Kasander Getz (20) og Aleksander Karstensen (22) er også alle med, pluss et par av de mer etablerte. 

Reglene for 3. divisjon gjør at rekruttlag kun kan stille med 3 spillere som er født 1998 eller tidligere på banen samtidig. 

Kun 13 kamper
Det gjenstår kun 9 kamper for FFK2 i årets 3. divisjon ettersom sesongen kun spilles som en enkel serie. FFK har kun spilt 4 kamper så langt etter at forrige kamp mot Godset2 ble utsatt, resten av lagene har nå stort sett spilt 6 kamper. 

Mandag kveld kommer Flint til Fredrikstad, laget fra Tønsberg trenes av mannen med flest landskamper i historien, John Arne Riise. Han og Flint har heller ikke fått en resultat-messig optimal start på sesongen og står med 6 poeng på 5 kamper. 

Kampstart klokka 20:00
Inngang er 100,- for voksen og 50,- for barn/honnør/student. 
Billetter selges ved inngangen. 

Velkommen på kamp!

 

Annonse fra Obos-ligaen: