Rekruttene møter Ås!

Rekruttene var tilbake på vinnersporet forrige uke og har ambisjoner om å fortsette der mot Ås mandag kveld.

Etter 3 kamper uten seier ble det endelig 3 poeng igjen da Østsiden gjestet Fredrikstad Stadion forrige runde. Samtidig gikk de andre topplagene på overraskende resultater og dermed har FFK fått muligheten til å melde seg på igjen.

Ås er motstander mandag kveld. I det motsatte oppgjøret hjemme på Stadion ble det seier for rekruttene med overbevisende 5-0, men det er ofte et helt annet Ås-lag som stiller til start hjemme. På sine 8 hjemmekamper har de kun tapt 1, mens 5 av de er vunnet. 

FFK reiser som vanlig med et ungt lag. Landslagsspillerne Atli Barkarson og Noah Bech Hermansen er ute på tur med henholdsvis Island U19 og Norge U17. Eirik Mæland, Sakari Mattila, Maikel Nieves og Andreas Hagen er ute med skader.

Troppen består av følgende: Aleksander Karstensen, Daniel Johansson, Tomas Lopez Borgersen, Oscar Lopez Borgersen, Oscar Øren, Oscar Jansson, Samuel Gray, Magnus Johansen, Phillipe Koko, Markus Berg, Alexander Zoulakis, Eirik Vestby, Love Reuterswärd, Anas Farah, Fredrik Stokke, Nicolay Solberg og Riki Alba.

Kampstart på Ås Stadion mandag kveld er 20:15.
Lykke til guttane! 

Annonse fra Obos-ligaen: