Rekruttene med målshow i Vestfold

Et ungt rekruttlag, uten a-lagsspillere, leverte en strålende kamp i 3. divisjon lørdag ettermiddag. Da 90 minutter fotball var over hadde unggutta satt hele 7 baller i nettet bak Halsen-keeperen.

Med frihelg for a-laget var det et rent juniorlag som tok turen til Larvik for å møte Halsen i 3. divisjon. FFK-rekruttene hadde litt å revansjere etter at Halsen ranet med seg ett poeng fra Fredrikstad Stadion i serieåpningen. Og revansj skulle unggutta få.

Allerede etter 4 minutter hadde Stian Bendvold ordnet 1-0 til FFK. Hjemmelaget var ajour like før kvarteret var spilt da de utnyttet en feil i forsvaret. Det skulle imidlertid ikke gå langt tid før FFK var tilbake i ledelsen. Mikkel Dalane Fossen satt 2-1 borti det lengste hjørnet og denne gangen ga ikke FFK fra seg ledelsen.

Det første kvarteret etter pause var av det gledelige slaget for FFK, ditto fryktelige for Halsen. Fra 2-1 ble det 6-1. Først Sadir Abud på straffe, deretter var Mikkel Dalane Fossen på plass igjen før Herman Tveit-Reffsgård lobbet inn 5-1 fra langt hold og Bendvold satt sin andre for ettermiddagen på et lurt cornertrekk.

Etter 70 minutter skulle vondt bli verre for Halsen. Først satt Per Holum inn 7-1 til FFK, og minutter etterpå ble hjemmelaget redusert til 10 mann. Minuttet etter utvisningen skulle allikevel Halsen få seg en scoring, og en fin en også da dem spilte seg gjennom forsvaret til FFK og reduserte til 2-7.

Det endte med 7-2 seier for rekruttene, som fort kunne scoret enda flere mål etter flere store sjanser som ikke endte i nettet, samt også annullerte scoringer. Med seieren er rekruttene oppe på 33 poeng og en flott 5. plass, noe som gjør at laget pr. nå er det 9. beste rekruttlaget i Norge.