Rekruttene med målbonanza

FFK sitt unge rekruttlag i 3. divisjon leverte flott angrepsspill på løpende bånd hjemme mot Flint mandag kveld!

4 mål før pausen
FFK har spillemessig levert godt i årets 3. divisjon, men stod med kun 3 poeng før mandagens kamp. Den summen skulle derimot bli doblet mot Flint, samtidig som målforskjellen skulle bli betydelig forbedret.

Et ellers ungt lag hadde med seg ringrevene Nicolay Solberg og Maikel Nieves fra start, og sammen med Noa Williams var front-trioen en stadig trussel for gjestenes forsvar. Nieves ga FFK ledelsen 1-0 etter 8 minutter og like etterpå økte Oscar Jansson til 2-0 på en corner. Solberg la på til 3-0 på en flott volley da omgangen var halvspilt og like før pause kunne Williams sette 4-0. En god omgang av rekruttene som i tillegg til målene hadde en rekke store målsjanser etter godt angrepsspill.

Avsluttet med nesten rent juniorlag
I pausen kom enda flere yngre krefter inn, men FFK fortsatte å angripe Flint. Riktignok fikk gjestene satt inn en redusering til 4-1 tidlig i omgangen, før hjemmelaget begynte målproduksjonen igjen.

2005-modellen Stian Bendvold jobbet frem et selvmål til 5-1, før Nieves fikk sette inn 6-1 som det siste han gjorde før han forlot banen etter 60 minutter. Bendvold var frempå igjen etter 70 minutter og serverte Marcus Wenneberg som kunne sette 7-1 i nettet.

7-1 ble også sluttresultatet på Stadion mandag kveld. En hyggelig og oppløftende kamp for et ungt rekruttlag som avsluttet med en snittalder på 18 år.