Rekruttene avslutter mot Moss på Stadion

Fredag kveld spilles siste seriekamp i 4. divisjon denne sesongen. Rekruttene har 11 seire på rad og trenger poeng også denne kampen for å sikre kvalifisering til 3. divisjon!

4. divisjon avsluttes med full runde fredag 19:00. Det er spenning både i toppen og bunnen, for vår del handler det om å kapre minst 1 poeng mot Moss sine rekrutter, da er ungguttene seriemestere og får muligheten til å spille kvalifisering mot Sandefjord 2 om opprykk til 3. divisjon. 

Motstander Moss har hatt en godkjent sesong i 4. divisjon og ligger komfortabelt plassert på en 6. plass. Forrige kamp ble det solide 4-1 mot Rakkestad, men kampene før det endte med tap mot Sprint/Jeløy og Idd. 
Når FFK møtte Moss sist ble det tett og jevnt på Melløs KG. Oppgjøret endte 1-1 etter at Maikel Nieves hadde gitt gutta med røde bukser ledelsen, men et selvmål fra FFK i slutten av andre omgang gjorde at lagene delte på poengene. 

FFK har hatt en god høst med seier på seier, 11 har det blitt på rad for Magnus Meling sine disipler. På de 11 kampene har rekruttene fått opp dampen foran mål, hele 46 scoringer har de satt inn på de kampene. De 3 siste kampene har de scoret 16 mål, så det er ingen tvil om at målformen er intakt.

Kampstart mot Moss 2 på Stadion er klokka 19:00! 

Annonse fra Obos-ligaen: