Rafn tilbake på Stadion med mål!

Simen Rafn spilte sin første omgang på Fredrikstad Stadion i treningskampen mot Sandefjord. Det markerte han med å score sitt første mål siden 2. juli.

I årets første hjemmekamp for FFK ventet Sandefjord på motsatt side. Etter å ha spilt 1-1 mot Viking i forrige treningskamp, var det et FFK-mannskap som ville finne tilbake til seiersformen.

Første omgang var en sjansefattig affære, men like før pause viste Morten Bjørlo at han også kan bidra med målpoeng i sesongen som kommer. Bjørlo stormet inn i boks, der han fikk et innlegg slått 45 grader midt på foten, som han enkelt ekspederte i mål.

Med sitt første mål på Fredrikstad Stadion sendte rogalendingen FFK i ledelsen.

I pausen ble målscoreren og Brandur Hendriksson byttet ut med Oscar Aga og Simen Rafn. Dermed fikk Rafn en hel omgang for første gang siden skadecomebacket mot Viking sist.

Og Rafn var tydelig glad for å være tilbake i spill og foran hjemmesupporterne. Etter en drøy time spilt fikk Rafn ballen av Imre Bech Hermansen på vei inn i 16-meteren og FFKs nummer fem banket inn 2-0-ledelsen og sitt første mål etter returen.

Det var Rafns første mål i FFK-trøya siden kampen mot Ranheim 2. juli i fjor sommer.

Sandefjord hadde et par farligheter tidlig i andre omgang, men utover i omgangen måtte Jonathan Fischer ty til oppvarmingsøvelser på midtstreken for å holde varmen i den tidlige vårsola.

Og det ble symptomatisk med avslutningen på kampen der mange bytter preget spillet. Dermed endte kampen med en komfortabel 2-0 seier til FFK.