Publikum mot HamKam

Vi venter på avklaring fra myndighetene ang. gjenåpningstrinn 3, her er alternativer før fredag.

Generell info om gjenåpningstrinn 3 og 4
I Regjeringens gjenåpningsplan trinn 3 vil det åpnes for inntil 2000 publikummere uten vaksinepass, ev. inntil 5000 publikummere med vaksinepass. Etter det FFK er opplyst vil det ikke være mulig å kombinere disse variantene. 

Uansett 2000 eller 5000 så skal publikum fordeles på kohorter av maks 500 personer. Hver kohort skal ha egen inngang, kiosk- og toalettfasiliteter, og det må være ett ledig sete mellom hver person. Dvs. at Fredrikstad Stadion med sine 9 innganger kan ta potensielt 4500 publikummere, pluss VIP. 

Det er i overkant av 2000 sesongkortholdere i 2021, og ettersom det alltid vil være noen som ikke benytter kortet sitt, så vil samtlige sesongkortholdere kunne komme på kamp når gjenåpningstrinn 3 iverksettes. Ettersom en stor andel av sesongkortholderne våre fortsatt ikke har vaksinepass, så vil vi velge alternativet med 2000 publikummere uten vaksinepass. I gjenåpningstrinn 4, som er anslått å tre i kraft 3 uker etter trinn 3, så er det tillatt med 5000 publikummere uten vaksinepass. 

Kampen mot HamKam
Vi håper i det lengste at Regjeringen åpner for trinn 3 innen fredag klokka 20:00. Derfor ønsker vi å vente i det lengste med å beslutte publikumstiltak for denne kampen. Dette gir selvsagt både oss som arrangør og dere som publikummer veldig kort tid å forberede til kamp, men det tenker vi er verdt det. 

Vi ønsker å se hvilken informasjon som kommer i løpet av onsdag og ev. torsdag. Så fort en avklaring er offentliggjort fra Regjeringen så vil vi gå ut med dette. Alternativene er følgende:

Alternativ 1
Vi kan ha 600 publikummere fordelt på 3 kohorter a 200 personer.
Disse 600 blir trukket blant sesongkortholderne. SMS sendes ut til de heldige enten torsdag kveld eller fredag formiddag. 

Alternativ 2
Vi kan ha 2000 publikummere fordelt på 4 kohorter a 500 personer. 
Da vil samtlige sesongkortholdere få anledning til å komme på kamp. Da vil du som sesongkortholder motta billett i FFK Appen, men også en SMS. I SMSen vil det stå hvilken inngang du skal benytte, for mange vil dette IKKE være samme inngang som sesongkortet ditt tilhører opprinnelig. Dette beklager vi selvsagt, men vi er nødt til å fordele på kohorter a 500 personer.  

Vi håper i det lengste på 2000 - Kamp blir det uansett!

Annonse fra Eliteserien: