Prodok inn som ny stor samarbeidspartner

Prodok er en lokal bedrift som har full fokus på proffskjermer og digitale flater. De bidrar med nytt utstyr og økonomi til at klubben nå kan få helt nytt LED utstyr til Stadion.

I forkant av 2019 sesongen kunne publikum se at det kom opp en ny storskjerm på Fredrikstad Stadion. Denne ble levert av Prodok AS, som nå øker sitt engasjement ved å bidra til installasjon og leveranse av ny perimeter LED rundt banen. Dette gjøres gjennom et større økonomisk engasjement inn mot klubben.

"Kommersielle flater/LED og digitale skilt er våre satsningsområder. Vi ønsket å slå sammen både perimeter og storskjermen slik at vi kan samkjøre innhold og ha felles styring – sier Erik Westlie.  Det er flere engasjerte FFK supportere i Prodok , og denne installasjonen er viktig for oss. Dette er også vår hjemmebane, og vi har som mål på sikt å skape den beste visuelle kampopplevelse en norsk fotballarena har å tilby." sier Erik Westlie hos Prodok. 

Vi i FFK gleder oss masse til å samarbeide med den lokale gjengen i Prodok og til å kunne vise frem de nye løsningene og mulighetene det nye utstyret vil gi. 

Annonse fra Obos-ligaen: