Personalhuset forlenger og øker

Personalhuset og FFK har signert ny samarbeidsavtale, også denne gangen er det snakk om et større samarbeid!

Få mennesker inn i arbeidslivet
Personalhuset er et norskeid rekrutterings- og bemanningsbyrå med kontorer over hele landet. Selskapets viktigste formål er å bidra til å få mennesker inn i arbeidslivet, og siden 2001 har tusenvis fått jobb gjennom Personalhuset. 

Personalhuset kom inn som samarbeidspartner i FFK før 2021-sesongen og nå vokser samarbeidet inn i 2022. Daglig leder, Kenneth Angeland, i Personalhuset Fredrikstad ser frem til et nytt år med fotballklubben. 

- "Personalhuset ønsker å bidra til videre utvikling av FFK og forlenger samarbeidet for 2022 sesongen. Vi gleder oss over å være en del av nettverket og ser frem til en spennende sesong på og utenfor banen", sier Kenneth Angeland i Personalhuset. 

KJØP SESONGKORT FOR 2022!

Glad for tilliten
Markedssjef Anders Østli er glad for at nok en bedrift velger å øke samarbeidet med klubben, og setter ekstra stor pris på tilliten fra Personalhuset ettersom de er en relativt fersk partner i klubben. 

- "Utrolig gøy at trenden fortsetter med nye og større avtaler. Personalhuset kom inn 2021 og da syns vi det er ekstra stas når de velger å utvide samarbeidet, det tyder på at det sitter igjen med en opplevelse av et positivt samarbeid", forteller Østli.

Vi ser frem til et spennende år på Stadion, sammen med Personalhuset.

Sammen er vi sterke!  

Annonse fra Obos-ligaen: