Passert én million – på god vei mot halvannen

Med over en uke igjen til overgangsvinduet åpner har årets «Jeg er med»-aksjon allerede passert én million.

Annonse:

Sommerens overgangsvindu åpner 17. juli, og varer helt frem til 2. september. Gjennom årets «Jeg er med»-aksjon kan både privatpersoner og næringslivet være med og bidra til at FFK forsterker seg i sommer.

Øremerkes spillerforsterkninger

Alle kronene som kommer inn fra aksjonen øremerkes til å forsterke spillerstallen i sommer.

- Vår ambisjon er å utnytte overgangsvinduet til å forsterke oss. Samtidig er det en solid gjeng som spiller i hvitt og rødt om dagen, derfor er listen høy for å være kvalifisert til å komme til FFK, sier sportssjef Joacim Heier og fortsetter:

- Økonomi er utvilsomt viktig når det kommer til spillerlogistikk, så vi er ekstremt glade for alle bidrag. Vi lover å gjøre vårt beste for å utnytte hver krone til det maksimale.

NTB_JZTIT8B71b4.jpg
Sportssjef Joacim Heier lover å gjøre sitt ytterste for å maksimere utbytte av hver eneste krone som kommer inn gjennom aksjonen. (Foto: Thomas Andersen / NTB)

Bli med – vinn sesongkort

Alle som er med og kjøper en andel eller fler er med i trekningen av sesongkort for 2025. Jo flere andeler man kjøper, desto høyere blir sannsynligheten for at nettopp du vinner! Vinneren trekkes når kampanjen avsluttes – som er når overgangsvinduet lukkes.

Som privatperson kan du bidra via Vipps (12460) eller bankoverføring til 1644.17.88189. Husk å merke bidraget med «Jeg er med».

Molde hjemme før vinduet åpner

Før overgangsvinduet åpner skal det spilles en kamp til, en kamp som blir den første muligheten til å se FFK på Stadion siden slutten av mai. Serietreer Molde FK kommer på besøk lørdag 13. juli.

Instagram Post.png

 

Annonse fra Eliteserien: