Park & Anlegg inngår samarbeidspartneravtale med FFK

Park & Anlegg ser FFK som en attraktiv samarbeidspartner i et viktig markedsområde, hvor man er involvert i mange prosjekter og det er nå skrevet en helt ny samarbeidsavtale med klubben.

-Vi er veldig fornøyde med å kunne inngå partneravtale med FFK. Fredrikstad er et viktig markedsområde som har stor utvikling og mange prosjekter. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent i Fredrikstad gjennom nytt partnerskap med FFK som en samarbeidspartner med kompetente ressurser og stor gjennomføringskraft, sier Simen Larssen, innkjøpsleder og ansvarlig for sponsor og marked i Park & Anlegg.

Salgs- og markedsleder i FFK, Lars Petter Brovold, er godt fornøyd med at Park & Anlegg nå inngår et partnerskap med FFK.
- Vi i FFK gleder oss over det nye samarbeidet med Park & Anlegg, det er ekstra hyggelig med nye samarbeidspartnere utenbys fra. Vi gleder oss til spennende sesonger sammen her på Stadion!

Bjørn Johansen og Hans Jørgen Eriksen
Bilde f.v: Trener i FFK Bjørn Johansen og Prosjektsjef i Park & Anlegg, Hans Jørgen Eriksen

Park & Anlegg er ISO-sertifiserte innen miljø og kvalitet, og innehar sentral godkjenning klasse 3. Her er noen av prosjektene i Fredrikstad-området:

  • Boligprosjektet Vestsiden Fjeldberg for Betongbygg
  • Boligprosjektet Bryggerifjellet for Ove Skår
  • Bergfrulia boligprosjekt
  • Studentskipnadens studentboliger på Kråkerøy
  • Sykkelgarasjer på skoler, idrettsbaner, og pendlerparkeringer for kommunen
  • Flere prosjekter innen Vann-og avløpsfornyelse, inkl det store pågående Evjebekken-prosjektet, samt det nye grønne Lisleby-prosjektet
    FFK og P&A samarbeid fra 2021
    FFK’s Joachim Heier og Lars Petter Brovold, i midten Simen Larssen, innkjøpsleder og ansvarlig for sponsor og marked i Park & Anlegg

    Park & Anlegg gjennomfører infrastrukturprosjekter og kommunaltekniske prosjekter kontinuerlig i Fredrikstad, der prosjektene Kråkerøytunnelen og Ørebekk-Simo med Seut bru er blant de største. Egen utomhus-avdeling med faglærte gartnere utfører granitt- og grønt-prosjekter, samt grønt-vedlikehold både for private og offentlige, der både prosjekt- og rammeavtaler tilbys kundene.

Park & Anlegg gjør solide bidrag i det største jernbaneprosjektet i Norge i nyere tid – Follobanen, som er en del av Intercity-prosjektet. Dette er for tiden vårt største pågående prosjekt der delprosjekt Ski Stasjon inngår med byutvikling, infrastruktur, utemiljø, vann og miljøteknikk, byggteknisk og jernbane.

- Vi tar veldig gjerne imot henvendelser om prosjektbehov vi kan bistå med. Prosjektene på Kråkerøy og Værste-området er meget spennende, og her ønsker vi å være med og tilby våre tjenester i det største Byutviklingsprosjektet i Østfold, som i løpet av noen år skal bli større enn det dagens Fredrikstad Sentrum på andre siden av elven er i dag, med både bolig, næring og infrastruktur, sier prosjektsjef og FFK-supporter Hans Jørgen Eriksen i Park & Anlegg.

Park & Anlegg har 245 ansatte, 110 store maskiner, inkl. grønne utslippsfrie el-maskiner, og

utfører arbeid innen Grunn - Vann & Avløp – Utemiljø - Vedlikehold - Bygg & konstruksjoner.

Park & Anleggs ansatte er bosatte i alle Østfold-kommunene m. fl., der flest ansatte er bosatte i kommunene Sarpsborg, Fredrikstad og Halden. Mer info: www.park-anlegg.no

Annonse fra Eliteserien: