På tokt til Kristiansand

Søndag er det ny runde i OBOS-ligaen, FFK tar turen til hele Fredrikstads Kaptein Sabeltanns rike for å møte hjemmesterke Start på Sør Arena!

6 strake på hjemmebane

Start har nok en gang hatt en innholdsrik sesong med mye utenomsportslig fokus. På banen har det også variert, men på Sør Arena er formen kruttsterk. 6 strake seire, og vi må tilbake til juni for å finne sist et bortelag scoret mål på Sørlandets flotteste fotballarena. 

Flere av topplagene har fått trøbbel på bortebane mot Start. Både Ranheim, Sogndal og KBK har gått på tap, eneste lag som har reist hjem med full pott er Raufoss, tilbake i april. Forrige kamp på Sør Arena ble Åsane slått med 1-0. 

Totalt sett har Start gjort en brukbar sesong så langt og ligger på 4. plass med 34 poeng, antagelig noe under hva omgivelsene til klubben hadde håpet på, men det er fortsatt 27 poeng igjen å spille om og Start kan fort melde seg på i kampen om de øverste plassene med en sterk avslutning på sesongen. 

God start på høstsesongen

FFK har kommet godt i gang etter sommerpausen og står med 5 seire på de 6 kampene som er spilt siden starten av august. Fortsatt gjenstår mange kamper og for FFK sin del kommer det tøffe oppgaver på rekke og rad i september. Fokuset er derfor stødig festet på å fortsette utviklingen av laget gjennom sesongen siste 12 uker. Etter en hektisk august er det nå kun helgekamper igjen av sesongen, noe som gir gode muligheter for å trene godt de kommende ukene. 

Sist kamp måtte Philip Aukland, Sondre Sørløkk, Simen Rafn og Innocent Kingsley stå over. De to sistnevnte er ferdigspilte for sesongen, de to førstnevnte jobber målrettet for å være tilbake på banen raskest mulig og håper på å rekke helgens kamp.

Kampstart på Sør Arena er søndag 3. september klokken 15:00. Mange FFKere tar turen til Sørlandet, dersom du ikke har anledning kan kampen følges på TV2 Play! 


Etter oppgjøret mot Start venter en frihelg pga. internasjonal periode, det betyr at neste kamp er først 17. september, da kommer Sogndal til Fredrikstad. Billetter til det oppgjøret kjøper du HER!

Foto: Pedro Lemos
Annonse fra Eliteserien: