Oppkjøringen oppsummert

En lang oppkjøring er unnagjort, her kan du lese en rask oppsummering av forberedelsene til Eliteserien 2024!

Innledet med testing

Torsdag 4. januar var troppen til FFK samlet igjen etter en en måned med fri fra fellestreninger. Desember var likevel ingen hvilemåned fysisk, samtlige spillere hadde sine individuelt tilpassede programmer å følge. Hvor godt arbeid spillerne hadde gjort i desember ble grundig testet de første dagene i januar, før det igjen var klart for å sparke ball. 

En vinterlig vinter holdt FFK inne i Østfoldhallen i hele januar, før laget reiste i retning Portugal lørdag 27. januar. På veien til flyplassen ble sesongens første treningskamp gjennomført, i LSK-Hallen mot Lillestrøm.

10 kamper på rekke og rad

En tredjedel av en Eliteserie-sesong er det laget har vært gjennom i løpet av vinteren. 10 treningskamper, mange av dem mot meget kvalifisert motstand, helt bevisst for å tilegne laget det tempoet og kravene som vil møte dem når vi andre påskedag sparker i gang den første Eliteserie-sesongen på Fredrikstad Stadion siden høsten 2012. 

Lillestrøm - FFK 2-1
Elfsborg - FFK 0-3
Real Salt Lake - FFK 1-0 
FC Midtjylland - FFK 0-1
Vålerenga - FFK 1-3
HamKam - FFK 0-4
Viking - FFK 1-1
FFK - Sandefjord 2-0
FFK - KFUM 1-1
Strømsgodset - FFK 1-1

10 kamper. 5 seire. 3 uavgjort. 2 tap. 
17 scoringer. 7 baklengs. 4 smultringer. 

Mai Traore har funnet rytmen i FFK-drakta fra første stund og kan se tilbake på 8 målpoeng i løpet av oppkjøringen, en god opptakt til moroa starter kommende uke. 

Endelig tilbake

Mandag 1. april, andre påskedag, er det endelig klart. Fredrikstad kan igjen invitere kremen av norsk fotball til Norges flotteste by. Vi håper Fredrikstad-folket viser hva fotballbyen Fredrikstad har å by på! Det er allerede solgt godt over 7.000 billetter, det er plass til omkring 5.000 til. 

Kjøp billett og bli med på åpningsfesten! 

Kjøp billett HER!

Annonse fra Eliteserien: