Oppdatering på skadesituasjonen

Både Kjelsrud Johansen og Aukland hadde en lovende inngang til høsten, men nå må begge belage seg på å se mot neste sesong.

Skadet i sesongstarten
Både Henrik Kjelsrud Johansen og Philip Aukland startet året godt, men måtte ut med skader helt i begynnelsen av sesongen. Kjelsrud Johansen ødela kneet i en duell mot Grorud i 2. serierunde, mens Aukland pådro seg en skade i låret i kampen mot Skeid 16. mai. 

Etter positiv utvikling gjennom sommeren har begge har hatt forhåpninger om å være tilbake til sesongavslutningen, men nå må begge spillerne se mot 2023. 

- Dessverre, for begge to, så viser det seg at dette vil ta lengre tid enn antatt. Når det gjelder Henrik så må han dessverre operere på nytt pga. den første operasjonen har vist seg å ikke være vellykket. For Aukland sin del skulle skaden i utgangspunktet vært rehabilitert, men han mangler fortsatt en del styrke i skadeområdet. Dette jobber vi med å finne ut hvorfor, og hvordan, vi skal løse på en best mulig måte. Her bruker vi nettverket vårt og spesialkompetanse for å finne årsak. Forteller medisinsk ansvarlig Jørn Pedersen i Stadionklinikken. 

Aukland satser på å være klar til sesongoppkjøringen starter i januar, mens Kjelsrud Johansen tar sikte på å nå godformen i tide til seriestart 2023. 

Vi ønsker gutta lykke til med opptreningen og gleder oss til å se de på banen neste sesong. Ellers er det skademessig velstand i troppen som teller 22 friske og klare spillere til innspurten av året!

Søndag spiller vi årets 3. siste hjemmekamp! Kom og støtt laget mot Mjøndalen!
Billetter kjøper du i FFK Appen eller her: FFK - Mjøndalen

Annonse fra Obos-ligaen: