Ole Martin Feet ny arrangements- og adm. sjef!

Ole Martin Feet er ansatt som ny arrangements- og administrasjonssjef i FFK!

Ny stilling
Tidligere i høst takket Clas Tofte for seg som arrangements- og samfunnsansvarlig i FFK, nå er erstatteren på plass, og det i en litt annen stilling som arrangements- og administrasjonssjef. Gjennom oktober og november har en rekke interessante kandidater meldt seg, den som stod igjen til slutt var Ole Martin Feet. 

Ole Martin er 32 år, kommer opprinnelig fra Gol, er mastergrad-utdannet innen sports management og har de siste årene hatt stillinger som promotor, manager og daglig leder i den profesjonelle boksebransjen. 

- Fotball er min lidenskap. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben i FFK, og bidra til å lage gode arrangementer for alle i Fredrikstad. Underveis i ansettelsesprosessen ble jeg virkelig overbevist om at det er mulig å løfte klubben opp  til Eliteserien igjen. Med de flinkeste folka i administrasjonen, ny trener, spennende spillergruppe, de beste supporterne og frivillige, den kuleste stadion, så mener jeg at alle forutsetningene nå ligger til rette for at vi sammen skal klare nettopp det. Forteller FFK sin nye arrangementssjef. 

På plass fra januar
Ole Martin Feet er på plass på Fredrikstad Stadion fra januar og får hendene fulle med en gang når FFK skal planlegge jubileumsesongen 2023 med en rekke store planer gjennom året. 

Kommersiell leder Espen Østerhaug er godt fornøyd med ansettelsen. 

- Av ca. 40 søknader utpekte Ole Martin seg tidlig som en kandidat vi ble nysgjerrige på. En spennende og relevant bakgrunn og med erfaring som kan utfordre oss på hvordan vi gjennomfører store idrett- og publikumsarrangementer. Ole Martin imponerte i intervjurundene med faglig tyngde og en personlighet som vil passe godt inn i det gode miljøet vi har i klubben! Vi ser frem til å ønske han velkommen i kontorlokalene våre på nyåret! Sier Espen Østerhaug.

Vi ønsker Ole Martin velkommen til FFK! 

Annonse fra Eliteserien: