Ø.M.F Asker Entreprenør forlenger sin samarbeidsavtale med FFK

Ø.M.F. Asker Entreprenør blir med videre og forlenger det gode samarbeidet i 2022

Byggentreprenør
Ø.M.F. er en ledende byggentreprenør og eiendomsutvikler på Østlandet. Selskapet ble etablert i 1948, og har over 500 ansatte. Med regionskontorer og datterselskaper i en rekke byer, betjener de både private og offentlige oppdragsgivere over hele Østlandet.

- Vi er lokalt til stede med lokale medarbeidere som kjenner markedet, mulighetene og menneskene der de bor. Du kan stole på at vi ikke blir borte når bygget står ferdig. Opplyser Administrerende direktør Kjell Bjarte Kvinge.   

Utvikling av talenter
Ø.M.F legger ned en betydelig innsats i å utvikle talenter fra studiestedene. Med deres interne program "Fjeldklatreren" for nyutdannede ingeniører, skal de skape fremtidens prosjektledere. Talentene får prøve seg i ulike roller på byggeplassen, med trygge rammer ser de at talentene utvikler seg raskt og vokser med oppgaven. FFK og Asker Entreprenør deler samme visjoner og grunntanke, hvor vi begge ser viktigheten av egenutviklede talenter. 

- Vi har etablert et godt samarbeid med Ø.M.F. Vi deler felles satsningsområde og ser viktigheten av egenutviklede talenter. Med den opparbeidede strukturen i FFK, hvor det er mye kompetanse blant trenere på alle lag og en tydelig prioritering på å holde a-lagsdøren åpen for våre egne. Vi jobber hele tiden for at FFK skal være det foretrukne stedet for våre talenter. Avslutter Heier.

Vi gleder oss til ny sesong sammen med Ø.M.F. Asker Entreprenør.

Sammen er vi sterke!

Annonse fra Eliteserien: