Ny tur til Bergen!

Torsdag spiller vi vår 13. fotballkamp for sesongen, nummer 9(!) på bortebane. Igjen er det klart for en herlig utfordring når vi møter Brann i 3. runde av NM. Laget reiser til Bergen med en ambisjon om å levere en bedre prestasjon enn sist på Brann stadion!

Endelig i 3. runde
På tross av 11 cupmesterskap totalt, den siste i 2006, så har ikke FFK vært en gjenganger langt ut i NM de siste årene. Forrige gang klubben var i 3. runde var tilbake i 2016. Nå er vi endelig kommet til den etappen igjen, og når vi først kom dit så var det en durabelig oppgave som ventet i trekningen. 

Brann har fått en solid start på sesongen og leder OBOS-ligaen, som seg hør og bør, klart etter at en tredjedel av sesongen er spilt. 11 kamper, 29 poeng og ubeseiret er akkurat så overlegent som et lag med ressursene til Brann bør være på nivå 2. I NM har det også gått veldig greit i de to første runden med 7-1 mot Voss (4. div) og 5-1 mot Os (3. div).

4. bortekamp på rad
FFK spiller offisiell kamp nummer 13 i årets sesong på torsdag, av de er det hele 9 som er bortekamper. Det er heller ikke lenge siden vi var i Bergen sist for å møte Brann, for en drøy måned siden måtte vi reise slukøret hjem med 0-3 i sekken. Torsdag reiser laget til Bergen med mål om en bedre prestasjon enn sist. Forrige gang var det jevnspilt før pause, et omdiskutert straffespark like før hvilen sendte bergenserne i ledelsen. Etter pausen, og spesielt den siste halvdelen av 2. omgang var Brann best og satt to nye mål i nettet bak Jenssen. 

Henrik Kjelsrud Johansen og Philip Aukland er ikke med til Bergen, Thomas Drage er tvilsom. Resten av troppen er klar for ny duell med bergenserne. 

Kampstart på Brann stadion er 18:00.
Skal du på kamp kjøpes billett her: Brann - FFK Hvis ikke så går kampen på Fredriksstad Blad.

Bergensere også på mandag
Mandag 4. juli er det endelig hjemmekamp igjen, den første siden Kr. Himmelfartsdag! Det er bergensere på motsatt banehalvdel også mandag når Åsane kommer til plankebyen. 

Billettsalget er i gang, du kjøper billetten din i FFK Appen eller her: FFK - Åsane 

Husk også Åpen Dag på Stadion for alle fotballinteresserte barn fra 13:00 - 14:30 på lørdag 2. juli!

Annonse fra Obos-ligaen: