Ny runde med Keeperakademiet!

3. mars starter en ny runde med Keeperakademiet! Denne runden har Samuel Dirscher med seg en bredt spekter av Østfolds keeperressurser, flere av de gamle traverne er tilbake i manesjen for å trene unge og lovende keeperemner!

Etter 20 økter og nesten 150 påmeldte keepere i Østfoldhallen den siste perioden hviler ikke keeperakademiet på laurbærene, men fortsetter jakten på å gjøre den neste økta bedre enn den forrige. 

Drar i gang gamle burvoktere
Tirsdag 3. mars starter en ny runde med Samuel Dirscher og FFK sitt keeperakademi og denne gangen har FFK sin keepetrener ikke bare med seg FFK sine a-lagskeepere Håvar Jenssen og Aleksander Karstensen, men det blir også gjesteopptredener fra 4 tidligere toppkeepere fra Østfold. 

De tidligere burvokterne Steinar Sørlie, Jon Masalin, Per Morten Kristiansen og Joacim Heier stiller alle som keepertrenere i denne runden av Keeperakademiet. Samlet har de flere hundre kamper i de øverste divisjonene i Norge og gleder seg til å dele sin kunnskap og erfaringer med de unge og lovende keeperne på Keeperakademiet. 

Runden inneholder 8 treninger som gjennomføres på tirsdager klokka 18:30.
Første trening er tirsdag 3. mars.

Påmelding gjøres i FFK Appen!
FFK Appen laster du ned gratis fra Google Play eller App Store, søk etter "FFK".
Inne i FFK Appen velger du "Butikk" i menyen, her kan du velge "Keeperakademiet". Klikk på den og fullfør registrering og betaling. 

Dersom du ikke har anledning til å melde på via FFK Appen, så tar du kontakt med Samuel Dirscher på [email protected] 

NB! Det er begrenset antall plasser, Keeperakademiet er svært populært og har vært fullbooket de siste rundene. Vær derfor rask med påmelding dersom du ønsker å delta!

Annonse fra Obos-ligaen: