Ny god kamp av rekruttene

Med a-kamp søndag var det et svært ungt rekruttlag som møtte Oppsal i årets nest siste seriekamp i 3. divisjon, nok en gang viste unggutta at det gror godt i FFK!

Eldstemann på banen for FFK fra start lørdag var 21 år gamle Alexander Zoulakis. Med seg fra a-troppen hadde han også Kasander Getz, men øvrige var juniorspillere. På benken satt en kamprusten ringrev i Torvald Berthelsen, han skulle få sin første offisielle minutter i seriesystemet denne ettermiddag og spille en ikke ubetydelig rolle.

Oppsal og FFK lå a-poeng på tabellen og begge kunne sikre plassen i 3. divisjon i med seier. Uavgjort kunne også holde for begge lag, avhengig av resultatene i de andre kampene.

Jevnt oppgjør
Kampen på Trasop Kunstgress ble aldri noe fyrverkeri. Lagene jevnet ut hverandre i banespillet og de få sjansene som ble produsert fra begge lag var ikke gode nok til å sprekke nullen.

Etter 88 minutter tok hjemmelaget ledelsen på litt tilfeldig vis da et frispark fra midtbanen ble pumpet opp i boksen, en frekk lobb gikk i tverrligger før Wilhelm Adra satt ballen i målet på returen. Akkurat på det tidspunktet lå både Kråkerøy og Halsen under i sine kamper og FFK var uansett i praksis klare for 3. divisjon 2022.

Med siste spark på ballen utlignet Halsen borte mot Follo og dermed trengte FFK uavgjort for å ha plassen sikret før siste serierunde. FFK presset voldsomt på de siste minuttene og 6 minutter på overtid slo Zoulakis inn i feltet og fant pannebrasken til innbytter Berthelsen som stanget inn 1-1 fra kort hold.