Nicolay Solberg trapper ned

2022 blir det siste året til Nicolay Solberg i FFK-trøya, målsniken velger nå å trappe ned.

En tid for alt
Nicolay Solberg kan se tilbake på to perioder i FFK, 6 sesonger, 120 kamper og 45 mål. Nå trapper silkefoten ned og gleder seg til å prioritere mer tid med familien. 

- Det er en tid for alt, og nå takker jeg for meg for å prioritere familie og jobb. Kroppen merker også økt treningsmengde. Det å gi seg på «topp» er en god følelse. Samtidig har jeg fått en god jobb hos BDO som gjør denne overgangen litt lettere.

Jeg er stolt og ydmyk over de gode minnene FFK har gitt meg. Derfor ønsker jeg å takke lagkamerater, trenere, støtteapparat, publikum, naboer og ikke minst familien som har støttet meg i opp og nedturer. FFK kommer til å rykke opp. Med den energien og viljen laget har opparbeidet seg så er jeg overbevist om at dette går bra.

Takk for meg
. Avslutter Nicolay Solberg. 

Nesten 100 mål i toppfotballen
Med nesten 100 mål i toppfotballen på samvittigheten, har Solberg en flott karriere å se tilbake på, og kunne fint spilt enda flere år med FFK-trøya på. Joacim Heier mener det står respekt av beslutningen til Nicolay. 

- Nicolay har tenkt en stund og vært åpen om vurderingene sine. At totalen med økte krav i FFK, ny jobb og at barna blir større ble for mye er fullt forståelig, og det er voksent av Nicolay å ta en slik avgjørelse nå. Nicolay har bidratt mye til oppturene i FFK de siste årene og levert en rekke viktige og imponerende scoringer, vi glemmer ikke brassesparket mot Bryne med det første. Vi må bare takke Nicolay for innsatsen og ønske han og familien alt det beste fremover! Avslutter Joacim Heier. 

Annonse fra Obos-ligaen: