Neste oppgave er Vålerenga på Intility

Fredag 13:00 er det ny treningskamp for FFK, denne gangen er det Vålerenga som står på motsatt banehalvdel!

Blanda drops
Vålerenga sin oppkjøring har gitt både positive og mer betenkelige prestasjoner. Etter seire mot Moss (Marbella) og Raufoss (Intility) ble det tap mot Brann (Intility) forrige uke. Vålerenga har vært aktive på spillerfronten i vinter. Drammeh (Grorud), Kiil Olsen (KFUM), Håkans (Jerv), Ofkir (Sandefjord) og Vitinho (Palmeiras) er blant spillerne som har kommet inn. Tollås Nation (lagt opp), Udahl (HamKam), Bjarnason (HamKam), Layouni (Western Sydney Wanderes), Sahraoui (Heerenveen) og Christensen (MOL Fehervar) har gått ut. 

Trener Dag Eilev Fagermo og teamet hans besitter en tropp med noen rutinerte og kjente herremenn som bl.a. Strandberg, Børven, Oldrup Jensen, Juklerød og Hedenstad, men også en stor andel unge talentfulle spillere. I Vålerenga sin tropp finner man hele 15 spillere født på 2000-tallet, hele 10 spillere har ikke passert 20 år enda.  

Kamp nummer 7
Fredagens kamp er den 7. for FFK denne vinteren. På Marbella ble det 0-1 mot HamKam og 0-0 mot Kongsvinger, nå er vi tilbake til kunstgress og minusgrader på Vålerenga sin relativt nye storstue.  

Kjelsrud Johansen er i gang med laget igjen, men har et par uker med innfasing til før det er fulle treninger. Aukland og Hendriksson har positiv fremgang og nærmer seg også treninger med laget. Kingsley er dessverre ute for hele sesongen. Bjartalid og Åsheim er heller ikke klare for kamp på fredag, i tillegg hviles Lima fra start grunnet en smell på trening tidligere i uken. 

Kampstart på Intility fredag 10. mars er 13:00. Skal du se kampen på TV har du muligheten med VGTV og Fredriksstad Blad/Direktesport.no. 

Foto: Pedro Lemos

Annonse fra Eliteserien: