Multiconsult øker avtalen!

Årets bedrift i Fredrikstad i 2022, Multiconsult, har vært partner i FFK i lang tid, nå øker de avtalen med klubben!

Stor Fredrikstad-bedrift
Multiconsult er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med sine høyt kompetente medarbeidere fordelt på ulike fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. 

I Fredrikstad er bedriften en av de store arbeidsgiverne med sine nærmere 150 ansatte, og er en ledende part i byutviklingen. 

- Vi i Multiconsult gleder oss til ny sesong, og håper at FFK kommer til å kjempe i toppen av tabellen! Forteller Armand Åsheim, regiondirektør i Multiconsult. 

KJØP SESONGKORT HER!

Doblet avtalen
Multiconsult har forlenget avtalen med FFK, en avtale som over de siste to årene har blitt dobbelt så stor. Det gleder markedssjef Anders Østli som skryter av lojaliteten i partnernettverket til FFK. 

- Vi har nok en gang hatt en veldig gledelig vinter, vi er kjempefornøyde med lojaliteten og positiviteten og entusiasmen til vårt alles kjøre FFK. Det er byens klubb, og det merker vi hver gang vi er ute og treffer partnerne våre. Forteller Anders Østli.

Annonse fra Obos-ligaen: