Mrakovic lånt ut til Kvik Halden

Tarik Mrakovic (18) ble i helgen lånt ut til Kvik Halden og midtstopperen gikk rett inn på laget da haldenserne gjestet serieleder Levanger søndag ettermiddag.

Spiller nummer to på lån til Halden

2005-spilleren Tarik Mrakovic kom til FFK sommeren 2022 og har i store perioder trent regelmessig med A-laget til FFK. I vinter har han også vært på banen i flere treningskamper med førstelaget. I seriesammenheng har han vært fast inventar på FFK sitt rekruttlag i 3. divisjon, men før helgen dukket det opp en mulighet for spill ett hakk høyere opp. 

Kvik Halden har allerede Filip Stensland (18) på lån. Midtbanespilleren har spilt samtlige kamper siden han ble lånt ut, og formålet med utlånet har dermed fungert godt for både haldenserne, Filip og FFK. Kvik Halden har hatt en del skadeutfordringer i sesonginnledningen, blant annet i midtforsvaret. Dermed åpnet det seg en mulighet også for Tarik Mrakovic som nå også skal spille resten av vårsesongen for Kvik Halden. 

Rett i ilden 

Tarik fikk to treninger med Kvik Halden fredag og lørdag, før det var rett inn i startelleveren mot serieleder Levanger på søndag. Selv om det endte med et knepent 0-1 tap for Kvik Halden i Trøndelag, så ble det en god opplevelse for både Mrakovic og Stensland, som begge leverte gode prestasjoner. 

Søndag er det nye muligheter for begge to når Strømsgodset sitt andrelag gjester Halden Stadion. Vi ønsker begge våre unge og talentfulle spillere lykke til med utlånet i grensebyen! 

Foto: Pedro Lemos

Annonse fra Eliteserien: