Møter Ørn Horten søndag

Søndag klokka 15:00 spiller FFK en ny treningskamp, denne gangen hjemme på Stadion!

Godt igang etter sommerpausen
A-laget startet opp etter sommerpausen torsdag forrige uke og kun to dager etterpå møtte vi et toppet Odd på Skagerak Arena i Skien. På tross av 2-1 til hjemmelaget så var tapet av det hederlige slaget og mange spillere kunne ta med seg mye positivt fra oppgjøret. 

Denne uken har laget trent hardt for å forberede seg på en spennende høstsesong. Spillergruppen har definitivt gjort jobben i ferien, det viste testresultatene på tirsdag. Best av alle på løpetesten var toppscorer Tim Nilsen, tett fulgt av Joona Veteli. 
Søndag er det treningskamp på Stadion og mandag er det seriekamp i 4. divisjon mot Kvik Halden. Målet for de to dagene er at alle spillere som er klare for kamp, skal få en full kamp i beina. De 11 som startet mot Sola 13. juli kan da ikke spille mot Kvik Halden mandag.

Nære opprykk i 2018
Ørn Horten er en tradisjonsrik klubb i Norsk fotball med bl.a. 4 cupmesterskap. I moderne tid hadde de sin fremste periode i starten av 2000-tallet når de spilte flere sesongen i det som idag heter OBOS-ligaen. Senere har de vært opp og ned mellom 3. og 2. divisjon, i 2018 var de ytterst nærme opprykk til Postnord-ligaen, men til slutt var det Sola FK som trakk det lengste strået. 

I år er laget igjen med i toppen av tabellen i 3. divisjon, men opprykkskamp ser det ikke ut til å bli i år, til det er Vålerenga sine rekrutter altfor sterke og leder divisjonen suverent. 
Ørn Horten ligger plassert på 3. plass med 25 poeng etter en sterk avslutning på vårsesongen hvor laget tok 13 av 15 poeng på de 5 siste kampene. 

Bedre å spore på skadelisten
Mads Nielsen, Ludvig Begby, Håvard Åsheim, Eirik Mæland og Sakari Mattila står alle over denne helgen, men Nielsen, Begby og Åsheim er alle i trening og skal etter planen være friske og raske mot Byåsen. Andreas Hagen og Anas Farah trener begge for fullt og er klare for kamp. 
Prøvespiller William Danquah er med oss denne uken og spiller kampen mot Ørn Horten.

Bjørn Johansen ser frem mot en interessant treningskamp mot Ørn Horten og ønsker å se et lag som bygger videre på prestasjonen mot Odd forrige helg.
- Vi forventer at vi skal klare å spille Ørn Horten lavt store deler av kampen og dermed får vi jobbet på å ha tempo og presisjon i siste tredjedel av banen, forhåpentligvis skal vi klare å skape mye foran mål. Det nærmer seg seriekamper igjen og vi skal ha et skjerpet lag som holder høyt tempo både i angrep og forsvar gjennom 90 minutter. Forteller Bjørn.

Kampstart 15:00 på søndag
Billetter til søndagens treningskamp på Stadion skaffer du deg enten i FFK Appen eller HER!, det blir også mulig å kjøpe billett ved inngangen. 
Kun Værste Tribunen er åpen, benytt inngang 1ABC.

Vel møtt!

Annonse fra Obos-ligaen: